zdracvim. poradi mi niekto? priaterla boli velmi koleno a hlavne jablcko.. ma taku pracu kde musi stale stat a preto vraj mu to vyskakuje a boli ho to vo vnutri.. je vhodny octanovy zabal?? a na ako dlho a aka koncentrqcia??prosim poradte. skusali sme uz aplu.. fastungel.. voltaren...:(..
Octanovy obklad na napuchnute koleno.. co mam robit?
Dobry den,
vyše roka trapi moju 87-ročnú mamu opuch priehlavku spojený s nepríjemnou bolesťou na vrchu priehlavku aj na spodnej časti ľavej dolnej končatiny. Absolvovala už všetky vyšetrenia (cievne, neurologické, chirurgické, interné apod) bez nálezu. Nevládze chodiť kvoli bolesti a nemá si pomaly čo obuť kvôli opuchu. Skúšali sme všetky typy mastičiek, nič nepomáha. Od bolesti berie lieky Doreta, Voltaren. Dakujem za pomoc.
ako si spravil vinnxy obklad
hojenie poskodenych vaziv a vyroba klboveho mazu nezavisi od vonkajsej aplikacie, ale vnutorne branych latok, polotovarov na regeneraciu vaziva a vytvorenie klboveho mazu.
Zvonka sa da tak akurat koleno zabalit, ciastocne podporit roznymi pripravkami, udrziavat v teple, aby sa hojaci proces a cirkulacia okolo zvysila.
Octan hlinity je zastarala "medicina", s ciastocne antibakterialnou a astringent(trpcina) vlastnostami, ktora ked prestupi cez kozu, narobi viac skody ako uzitku(hlinnik je zamorenie pre telo, to tu uz bezalo vo viacerych temach.)
Dnes je znamych hromada prirodnych latok, s ovela viac hojivymi vlastnostami a uplne bezpecnych.
Octan hlinity patri do minulosti.....
OCTANOVY ZABAL BOLEST NEVILIECI .MOJHO OTCA KED BOLELO KOLENO TAK SI PRIKLADAL VINNY OBKLAD.HOVORI ZE BOLEST USTUPILA.