baby,s ktorým make upom mate najlepsie skusenosti???A hlavne teraz v lete. Mám problem skusala som všeličo,ale bud su ako maska,alebo stekaju,alebo sa strasne lesknem,alebo sa neviem trafit vo farbe.
Mám taku asi stredne snedu plet.
poradtte
ake make upy použivate ake su naj???
ja by som chcela len 1 otazku ohladom make-upov
mam 15 rokov,make-up pouzivam od 14,pretoze som mala akne ,ale nastastie uz ani nie...
vizazistky odporucaju nosenie make-upu v kazdom rocnom obdobi,pretoze plet chrani pred nepriaznivymi vplyvmi pocasia,znesistenim ovzdusim...
ale ked mam len 15???nemoze mi skor uskodit ako pomoct???je lepsie pouzivat ho alebo nie???mojim cielom je mat mladu plet co najdlhsie-to znamena nechcem ju zbytocne vysusovat,namahat,aby som neskoncila so suchou a vraskavou pletou,tak co s tym make-upom???
A co Loreal tru match??? na ten som pocula chvali,ten tru match tekuty....
Ja som mala aj ten 16h.ale bieda,nic pre mna.
A nieco podobne ako Lasting performance? Sice som sa neleskla, ale vyhadzala som sa z neho.
Max Factor-Lasting performance, sice aj pri nom sa po par hodinach lesknem, ale po otlaceni do vreckovky make-up zostava tam kde ma a neotrie sa spolu s mastnotou, kdezto vacsina make-upov sa v maze "rozpusti" a zotrie alebo rozmaze pri odsavani vreckovkou.
max factor - lasting performance....vyskusala som uz vela makeupov ale tento vyhrava, krasne kryje, nelesknem sa po nom, dlho vydrzi a hlavne nevyzeram ze mam tonu make upu...pekne prirodzeny
Ak sú ako maska tak nemáš správny odtieň. Ja používam Clinique alebo Max Factor - Miracle touch. Vždy si vyber odtieň svetlejší než máš pleť.
tak ja mám tiež veľmi podobný problém ako ty ... a veľmi dobré súsenosti mám s make-upom od Vichy Dermablend - 25 nude ... je skvelý ... stojí za to .. =)))
24 hodinový nestierateľný od Avonu, je super v týchto horúčavách.....
Ja používanm Vichi.. je super nesteka, ale ja už použivam protivraskovy.. ale su v ponuke aj ine..skušala som za tie roky hocičo, ale tento mi jedine sadol.. vždy som po obede mala flaky no pri Vichi to nepoznám..