Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ake make upy použivate ake su naj???

ketinka

No baby,tak ja som si dnes kupila ten Loreal tru match tekuty,odtien N4 sable sand,ten celkom sedi no mohol byt aj tmavsi,ale nic moc teda....pocula som nan same chvaly aky to je uzasny make up ale po chvili jak kebz sa premenil na puder alebo co,no necitila som sa v nom dobre....
ten maybelline dream satin liquid som tiez mala a ten sa mi zdal byt zatial naj len mi nesadol odtien NUDE.
Takze je to katastrofa

civa515

inak to je pravda ja tiez na leto pouzivam praskove mineralne makeupy a na zimu ten max factor...v lete by som asi ten max factor nedavala kedze je kremovy a aj ked je na mastnu plet urcite sa budes lesknut...

ellison

Ja uz dlhsiu dobu pouzivam Maybelline dream matte - odtien Fawn, je to taky neutralny odtien , tiez sa podla mojej skusenosti najrychlejsie mina v drogerkach ... Je penovy, uzasne lahucky, takze na leto ako stvoreny. Plet zmatni, ale tiez len na par hodin, mne sa po case vzdy zacne lesknut celo a nos ...ale s tym asi nic nenarobim. Prave sa mi minul :( , tak rozmyslam, ze skusim na leto Max Factor Lasting performance, tak sa chcem opytat, kedze ma kremovu konzistenciu, neostava vam po nom taky lepkavy pocit v lete? Maybelline Dream Matte totiz uz pouzivam roky, je fakt na leto skvely, ale ziada sa mi uz zmena, tak preto sa pytam .. :))

xixia

ja používam práškové make-upy s minerálmi...som s nimi veľmi spokojná...nielen že zakryjú nedostatky pleti ale nevyzerá po nich človek ako múmia...alebo vosková figurína...Vyzeráš prirodzene a ešte ti to pomáha na pleť...

civa515

no ja ti poradim jeden ale pokial mas mastnejsiu plet tak sa budes lesknut po case...inak je velmi dobry...

Maybelline - Dream Satin Liquid

mirka 23

Ak nechceš prekryť, tak dobré sú tie práškové, ale na to už asi puder netreba. Ja mám Max Factor natural minerals. Som spokojná, ale dávam si najprv klasický make up na prekrytie a potom tento práškový na zjednotenie a aj namiesto púdru.

klarka12

a vedeli by ste mi niektora poradit, aky make-up si vybrat, aby bol co najmenej kryci? skor taky zjednocujuci krem alebo nieco podobne... proste taky lahsi make-up, lebo mam pehy a s viac krycim to vyzera dost neprirodzene, takze chcem vlastne len tak zjednotit odtien. pouzivam nan aj puder, poradte prosim, ak mate s nejakym takym skusenost. d.

zuzic

ja mam 15 este nepouzivam, vzdy keed si v obchode skusim ani jeden odtien mi nesedi. neviem ako vybrat ten spravny aby som zbytocne neminala peniaze...