Dlhu dobu som nevedel co je so mnou, ked som maval z nicoho nic naval unavy, bolest hlavy a svalov a palenie hrdla. Priznaky ako vysite na to ze clovek ani netusi z coho by to mohlo byt. Trvalo mi hadam rok kym som zistil ze mi to asi robi mlieko, resp. vyrobky z mlieka. Teraz uz cca dva mesiace nejem nic co by bolo z mlieka (vyhybam sa bielym omackam, polievkam, mlieku samo o sebe, jogurtom, zmrzline atd.) a je mi dobre.
Pytal som sa na alergologii (chodim tam uz rok kvoli alergii na roztoce - na vakcinu kazdy mesiac) a tam mi bolo povedane (resp. bol som zahnany s informaciou) ze to neznasanlivost na mlieko nie je lebo to by som mal po konzumacii mliecneho vyrobku hnacku a krce (co nemam, aspon nie okamzite, niekedy som mal miernu hnacku ale nie v kratkom case po poziti mlieka).
Ja vsak viem len to ze ak sa vyhybam mlieku, je mi dobre, na 99% ziadny problem, ziadna velka unava, ziadna malatnost, mam chut na sport, nemam problem s palenim hrdla a kaslom, proste normalne ako zdravy clovek. A ked som jedol vsetko mozne (teda aj mlieko, jogurty, zmrzlinu,....) tak boli dni kedy som mal priznaky ako: totalne bez energie, bolest hlavy, svalov a suchy kasel a palenie v hrdle.
Poradi mi niekto co toto moze byt? A pripadne kde si to mam dat "presetrit"?