Ovplyvnuje jedlo naladu?

bibba

caffe ano pomaha! nech si howoria kto xce co xce, ze plet neoplywni jedlo ale je to bull shit, ja ked sa owladam dokazem mat lepsiu plet ale ked jem sladke a mastne jedla potom aj tak wypadam! jedlo naozaj welmi owplywnuje plet. takze plati podla to iste na plet co na dietu. pit wela tekutin, tym je myslene samozrejme wodu! a jest zdrawe weci...!!

caffe

Aj ja sa citim stastnejsia pri diete..ale zase ked ju porusim tak pri tych vycitkach svedomia mi je do placu...aa myslite si ze dieta aj pomaha na plet?pretoze sa mi dost casto robia vyrazky.. :(

Mariaj

Mne ovplyvnuje jedlo naladu az neskutocne,lebo mam chorobu spracovania jedla velmi vyraznu.Myslim si,ale ze mnohi ludia tiez tym trpia v ovela mensej miere a tazko rozoznavaju,ze ich zla nalada a unava je vlastne z jedla,o ktorom nevedia,ze im ho telo tazko spracovava.Mam nieco laicky nazvane alergia,ale kde je problem,zatial neviem,tak drzim dietu.

Ivka 1

Napr. konzumacia broskyn, ktore obsahuju hodne manganu a horcika ovplyvnuje pracu srdca a mozgu. Napomaha to aj vylucovaniu
hormonu stastia - Serotoninu, ktory zohrava velmi dolezitu ulohu pri depresiach.