Ahojte vsetky mamicky,ktore mate kila na vyse a chcete alebo aj neviete ako ich dat dole.Ja som sa dala na tuto cestu ''tazku cestu'' pred vyse 2 mesiacmi,schudla som nieco okolo 10 kilov =,- 500g,nikdy som nemala pevnu volu,no pomohlo mi par priatelov-rodina a dnes som stastna,no avsak este potrebujem dat dole nejake tie kilecka,ak mate niekto zaujem sa pridat,rada poradim,ako na to.Chudnem vylucne zdravo...........ziadna drasticka dieta.........
Chudla som 10 kilov,idem chudnut dalej,kto sa prida?
10 "kilov"...toto co je za hovadinu????nie nahodou 10 kil????poznas ty slovensky jazyk???
maminko, chvalim ta, pekne ti to ide :)
marissa, ty kolko mas rokov???
marisa neodporucam mliecnu dietu,je to zaruceny jojo efekt,mozno nie hned ale nastane,ja som vydrzala 2 dni,potom skoto odpadla z nej,ja viem,ze kazda chceme schudnut velmi rychlo,ale da sa to,ale tie nasledky potom by som nechcela,
pri tejto diete co drzim ja som dala dole v cm stehno - 7 cm,boky a zadok po 6 cm,ruky 2 cm,lytka 3 cm,brucho okolo 5,6 cm,obvod 6 cm a prsia len 2 cm,vcetky veci su mi velke a nohavice co som neoblikla anio po stehna pred 4 rokmi,teraz dokonca zapnem na bruchu,dieta chce aj svoj cas,
je vela diet,napriklad ako 3 kila dole za 3 dni,mliecna dieta,kavova dieta,sacharidova dieta,proste tie pri ktorych sa uvadza velky ubytok za kratky cas,tu nastane jojo efekt hned a aj bonus na vrch este,mozte si tu vahu udrzat,ale budete musiet stale jest tak ako pri diete
no a dobra je motivacia,skuste si vybrat zo skrine nejake nohavice ktore neobleciete
na zaciatku chudnutia odporucam pomerat sa ako ruky,obvod pod prsiami,prsia,pas,boky,zadok,lytka
ja osobne sa vazim casto,mam digitalnu vahu,takze ked vidim ze mi ubudaju gramy,je to super a posuvam ma to dalej
ak chcete ist do toho,tak naozaj,pretoze ked zacnete a o 2 tyzdne skoncite,vrati sa vam to naspat aj s urokami,takze aspon 15 tyzdnov chudnut aby nenastal jojo efekt
tak v prvom rade 5 krat za den jest v 2 az 3 hodinovych odstupoch a ak je to mozne tak vzdy v tu istu hodinu,vypit minimalne 2 a pol litra vody-cistej,alebo mierne bulinkovej,ziadne ochutene!zaobstarat si precistovaci caj-zihlavu-spalovac,naj je zihlava,ktora odvodnuje,vylucit cukor,sol,vegetu,pecivo razny chlieb,graham,maslo - flora light,veto fit,je ich vela drohov,syr platkovy len do 30%tuku,dostat je 24%,19%,13%aj 8 %,sunka kuracia,dietna salama-liptovska,mekky syr,ja mam karicku fitnes,ovocie-jablko,grep,pomaranc,kivi,melon,aj dalsie ale melon a tie ostatne sladke ovocie v malom mnozstve len,johurty-activia biela,fitky,nizkotucne a max do 3% tuku,maso len biele-kuracie,zajacie,ryby,parky len kinder,k masu ako prilohu vela zeleniny,ziadna priloha,po case bude aj to,
najkor treba nastartovat metabolizmus,po cca mesiaci,dvoch ked si uz aj date prilohu alebo nieco podobne ako sladkost,soknete metabolizmus a este viac bude telo spalovat,
ak pridate k tejto strave pohyb,kila pojdu lahsie,
a teraz,pecivo len do obeda-ranajky priklad,jeden chlebik,maslo,sunka-zelenina-obmiename......
ovocie len do obeda!jablcko nakrajat,zaliat activou-nejake vlocky malo
obed mso,ryby na vselijaky sposob olej lej olivovy,+ zelenina
olovrant su len bielkoviny,priklad acidko nizkotucne,alebo jogurt
vecera to co na obed
mozte si dat druhu veceru,3 hodiny pred spanim,tie len bielkovinu,
ak mate velku chut na cokoladu napriklad jednu kocku a dlho prezuvajte
tak ako teda??