Preco chodia muzi po byte vyzleceny

Slobodna

keď sme sami tak páči, doma chodím tiež sporo (ne)odetá. Problém by to už asi bol pred návštevou :) Keď máš doma pekného chlapa tak sa na to dobre pozerá, človek sa aspoň nemusí stále vyzliekať.

Markoman

Nie len muzi, to je tendencna otazka cloveka ktory je vychovavany v duchu ze nahe telo je nieco hriesne alebo zakazane, a vskutocnosti je problem prave to.

Naopak, nedeviantne chodenie nahy po byte u muzov a zien je zastupene rovnako a je uplne v poriadku, prebera sa z rodicov na deti a tak dalej.

Cim viac ludi nie len doma, ale aj vonku chodi len v spodnom pradle, plavkach, ci niecom co ma podobnu funkciu (pekne kratke nohavice, T, ..), tym je to vacsi prejav zdravej liberalne spolocnosti.

wowo1

ja tiez chodim polo vylzecena ked sa mi chce ani si to neuvedomujeme kedy sme len v "spodaroch" ,a kedy beham len v tricku bez gatiek.Uplne nahy chodime malo lebo je to neprakticke, ze sa o nieco odrieme.a nepaci sa mi obedovat a byt pri tom nahy, a tiez je to neprakticke.Chapem ze moze byt nechutne sa stale kukat na chlapovu chlpatu rit, a mozno neeroticke.Som za to v lete chodit v spodnom pradle po byte ci dome, ale nahy asi len po sexe...porozpravaj sa s nim,