vadi mi ak moju zenu prehmatava prezera muz gynekolog rozprava sa s nim o svojich intimnych problemoch. ako ju presvedcit ze je to muz ako kazdy iny a jeho rozmyslanie sa nezmeni ak si da biely plast?
vadi mi
ved ja ju posielam k lekarke a nevadilo by mi keby tam chodila kazdy den ona vsak tvrdi ze je jej prirodzenejsie a prijemnejsie ak to robi muz. ak neviete poradit sprostosti nepiste.
no keby mi priateľ zakazoval chodiť ku gynekológovi,tak dnes už som dávno pod kvetinami,šak čo si sa zbláznil??veď väčšina žien práve má ženské problémy,najviac rakoviny u žien je práve rakovina prsníka alebo krčka maternice,tak sa spamätaj...a nejde o to,či je stará alebo mladá,ja som mala na mále v 18-tke..to ako keby si ty išiel k urologičke,to si myslíš,že ťa bude hneď sexuálne obťažovať??a u väčšiny gynekológov je pri vyšetrení prítomna aj sestrička
Si ty asi nemormalny ze ti vadi ze ona chodi ku gymekologovy, ved to je jeden s najdolezitejsich lekarov pre zeny a ano je to len muz v bielom, ktoremu je sumafuk ako jeho pacientky vypadaju, je tam na to aby nas liecil a aby sme tam chodili na prehliadky a predisli vaznym ochoreniam ako je napr. rakovina. Takze si to urovnaj v hlave a prestan byt hlupo ziarlivy. A na margo toho zeny gynokologicky - su ovela horsie ako muzi.
ASk, ale musis pochopit, ze tvoja zena tam ide za ucelom liecenia, ked ma nejake tazkosti.O nic viac tam nejde,tak by ti to nemalo vadit. Existuju aj doktorky gynekologicky, ale ak je so svojim gynekologom spokojna tak by nemal byt dovod ho menit.