vadi mi

janka24

akože netrep:-)
pardon, ale ja som bola ny vyšerenie pluc a bol tam doktor a jasne že som si dala dole podrsenku ved bežne tam rtgnuje kopu ludi...ked som bola praktikantka..prvačka na strednej hned sme boli na internom oddeleni a umyvali sme starych ludi-muži ,či ženy nahych--hanbila som sa možno viac ako oni, ale po čase som si povedala, že predsa musim im pomoct..ako ich inak imobilnych-nehybnych umyt?alebo ked sa ide na operaciu? Tiež musi byt nahý pacient-zaleži od operacie, ale tiež musi...
a gynekolog?????vieš kolko žien videl???a oni to naozaj beru ako organ, proste niečo tam hladaju-cysty, zapaly...
pichala som do zadku aj suseda aj jeho syna...a hej za učelom vidiet im zadky...
vela medikov to berie ako pracu, pretože sa s nou nonstop stretavaju..a nielen gyn je o nahote..a predovšetkým všetko je to o zdravi
MOJ POHLAD

ogr

Ahoj
Mě taky vcadilo že manželka chodila ke gynekologovi´, poměrně bouřlivě jsme to rozebrali a slíbila že bude navštěvovat doktorku . Problém je v tom že v dnešní době Ti bude každý tvrditže je to přece \\\\\\\" DOKTOR \\\\\\\" a ne člověk , což je samozřejmě nesmysl . JE to především chlap jako každý jiný a až potom možná teprve lékař !! Vím o čem mluvím , pár jich znám . Toto je veřejně rozšířený názor a pokud popravdě řekneš co cítíš prohlásí Tě za blázna a doporučí Ti léčbu . S tím se smiř . Ale pokud Tě má žena ráda tak Tě snad pochopí a lékaře za lékařku změní .

Lulu53

S tymto som sa ešte naozaj nestretla, aby to nejakemu chlapovi vadilo. Ved je to doktor, nema ti to prečo vadit.

sajfina

aha, tak ty si chcel, aby sme ti napísali,že áno,máš pravdu, gynekológ na iné nečaká,len aby mohol skočiť na tvoju ženu...no to je úbohé a keď ti napíšeme,aby si nebol zaslepený žiarlivosťou,tak sa to už píšeme sprostosti...ale môj zlatý,kde niet rady,tam niet pomoci...súhlasím so Ziarou,na čo je ešte s tebou?Veď ty žiarliš aj na lekára,preboha!

AdamKrt

ask:

kazda poistovna ma urcity okruh ambulancii, kde sa moze urobit isty druh vysetrenia. Je mozne, ze ineho gynekologa by si zhanal tazko a samozrejme, moze Tvoju priatelku aj odmietnut ak ma plno a nepatri do jeho obvodu. Taktiez nemusi to poistovna preplacat. Dnes je problem s lekarmi - moze sa kludne stat, ze i keby vsetko bolo OK, dostanes lekarku a nie lekara, ale ta lekarka moze byt horsia nez ten lekar.

Myslis si, ze doktor ako doktor ? To je velky omyl. Niekto je zodpovedny a vie diagnostikovat, ci vysetrovat zdravie perfektne. Niekto vsetko zlahcuje a pacient mu je sumafuk.

Zober si, kolko zien vidi gynekolog za den... Keby to nebral profesionalne, ved by sa musel zblaznit.

dobrarada

ask to je naozaj len doktor ak ti to vadi tak chodievaj s nou ale naozaj ver mi ze budes vyzerat ako dilino....nielen pred svojou zenou....musis jej troska verit a urcite sak to je doktor....a fakt tam je pritomna aj ta sestricka