Čaute mám široké boky a chcela by som ich trošku zmenšiť. Ak niekto poznáte účinné cviky na boky, tak mi ich prosím napíšte.
Najlepšie cviky na široké boky
Ahoj skus pozrieť sem sú tam skvele rozpísane cviky aj s videonávodmi :) cvicenie.eu
Genesis - osobny trener je dobry na to, aby zaciatocnikovi vo fitku ukazal, ako na to. bohuzial tam chodi velmi vela ludi, ktori sa nicia preto, lebo nevedia ako jednotlive cviky spravne cvicit.
samozrejme, ziadny trener nevie robit zazraky, ale na ukazanie spravnej techniky cvikov je vhodny, pokial niekto nema sikovneho kamarata/kamratku.
Ivka - dietu treba drzat, plus cvicit. Jedine tak sa da schudnut, samozrejme nie lokalne - len z bokov, to nejde.
Ivka23, never tomu, že niet pomoci. Samozrejme s kostrou nikto nič neurobí, ale ak sa ti na bokoch ukladá sadlo, tak s tým sa pracovať dá. Ak máš čas a chuť, napíš Ľube Albertovej. Nájdeš ju na stránke alternamedica. Nemusíš k nej chodiť, len jej napíš, či ti môže poslať cviky na schudnutie bokov. Ja som u nej pred tromi rokmi riešila moju nadváhu a povedala mi cviky konkrétne pre môj typ postavy. Spomínala som jej moju mamu, že tá má tuk hlavne na bokoch. A ona hovorila, že aj na to sú špeciálne cviky a nie sú ťažké. Ale nakoniec sme to nerozoberali, lebo moja mati je lenivá a aj tak by necvičila. Keď Albertovú pekne poprosíš, určite ťa neodbije. Ona je všeobecne ochotná, tak za pokus to stojí. Teda - keď nebudeš chcieť aby si s tebou dopisovala na pokračovanie. Tak nech sa ti to podarí!
Ivka23
Uprimne na tvoj problem neexistuje ziadny cvik .. vsetci co tvrdia ze ano tak klamu ... šírka bokov je daná geneticky a to hlavne šírkou panvy a s tým nenarobís nič
pokial chces z nich zhodit trochu tuku tak bohuzial ziadny cvik na svete ti nepomoze lokalne odburat tuk z bokov ... jednoducho jedina moznost aj to neuspokojiva v drtivej vacsine je zhodit tuk z celeho tela .. bohuzial v tomto pripade aj z prs .. jednoducho schudnut
na chudnutie nepotrebujes si platit draheho trenera ani chodit do fitka ... popravde osobni treneri su vyhodene peniaze ... kazdy aj podpriemerne inteligentni clovek si hoc aj na internete za den nastuduje co na chudnutie pripadne budovanie svalov potrebuje .. nepotrebujete radu od ludi co si hovoria treneri ale pritom za svojupostavu bohuzial nevdacia svojim vedomostiam ale hlavne genetike steroidom beta 2 adrenoagonistom, STHcku, rastovým faktorom, stimulanciam, hormnonom stitnej zlazy (to plati pre zeny aj muzov ale je pravda ze nie uplne kazdy clovek s dobrou postavou ich pouziva niekomu proste staci dobra genetika) ... na hranice svojho genetickeho potencialu co sa tyka formovania postavy sa kazdy dokaze dostat uplne sam ... ak si myslite ze vas nejaky trener dokaze dostat az za hranice svojho genetickeho potencialu tak ste na omyle (jedinou moznostou by bolo pouzit nepovolenych prostriedkov a bohuzial to nedoporucujem a hlavne nie zenam)
Okrem toho mne osobne sa siroke boky na zenach velmi pacia ... a rozhodne nie len mne ale takych chlapov je mrte vela :) ... takze skus este nad tym chudnutim pouvazovat :)
Podla mna je najucinnejsi cvik na boky cvicenie v lahu a zdvihanie nohy, zopakovat 100 krat a potom este si daj jednu seriu, kde kmitas hornou nohou vo vyske. Dobre cviky su popisane aj tu:
www.cvikynachudnutie.eu
Ahoj realitka :)
Cena jednej hodiny, vratane vstupu do fitka a vytvorenie jedalnicka stoji - 12EUR :)
Treningy byvaju vo W.M. fitcentrum Ruzinov
Je to normalna trenerska dvojhodinovka :)Cize nad tebou budem 1-2 hodky stat a v praxi si ukazeme ako ma vyzerat skutocny trening na odburanie tuku a spevnenie svalstva..
ahoj jane...ja byvam v ba, chcela soms a opytat kolko u teba stoji to cvicenie? Dakujem za odpoved :)
Pokial mas siroke boky, tak to okrem genetiky bude zrejme tym, ze sa ti tuk hromadi prevazne v tychto partiach...To, ze budes cvicit cviky ktore tu vyssie odzneli si spevnis svalstvo okolo pasa, ale tuk tak rychlo dole nepojde! Jedine co ti ucinne moze zabrat, je ak k cviceniu pridas aj aerobnu aktivitu! Tj - v tomto obdobi - aerobik, stacionarny bicykel, beziaci pas a podobne...Potit sa, potit sa, potit sa :) Jednoducho to vytriast a upravit jedalnicek :) V tomto obore pracujem,,takze viem co hovorim hehe :) vela stastia.... ak si z BA, tak mozes dojst na lekciu takehoto trenigu...
alebo sa chyt jednou rukou okolo boku a druhou sa natiahni cez hlavu, opak 50krat na kazdu stranu..ale aj chodza dost pomaha, mam to overene :)
Ahoj.....lahni si na bok.obe nohy vystri a a jednu dvihaj ...50 krat po 3 serie za sebou..je to ucinne...ak to budes cvicit pravidelne pomoze ti to...mam skusenosti...cim viac budes spodnu nohu posuvat dozadu tym je to tazsie.papa