Pred chvilou som bola na wc-ku a videla som,ako mi zo stolice vylieza chrobak. Nijaka larva ani husenica,normalny chrobak cierny akeho by ste stretli v trave. Ked som ho zjedla napriklad v malinach,mohol mi tak dlho prezit v creve? Prosim poradte,mam strach.
Chrobak v stolici
ti tam padol potom ...ale dobra haluz :DD
no to asi tazko by chudacik prezil v kyseline zaludocnej :D :)
Nie,ten chrobak urcite uz nebol na wc,to som si ista,bol to cierny chrobak asi 3 mm mal...ja som robila potrebu doma,a na wcko som sla bez gatiek,takze z nich mi vypadnut nemohol....a navyse par hodin po tom som tikovala......mozno aj z toho chrobaka...ja neviem co to ma byt
je aj take vysvetlenie ze ti proste vypadol z gati do zachoda (co si si nevsimla), potom si nanho nakakala a ked si sa kukla do zachodu tak sa chudak zrovna vyhrabalz hovna. A ty si ho nakoniec uplne sprosto a nelutostne splachla.
Pripadalo by to do uvahy, keby si konala potrebu niekde vonku a on by uz sedel na trave...Si si ista, ako pisala arabella, ze nebol v zachode uz predtym? A fakt to bol chrobak?
cestu traviacim traktom by zivy urcite neprezil, a nebol nahodou vo wc a ty si si ho nevsimla ?
No isto,ked som ho uvidela tak som sa zlakla a hned ho splachla....
zaujimave...na Tvojom mieste by som ho vzala a zistila si ci si ho mohla len prehltnut alebo co je to zac...chapes nazov chrobaka kde sa vyskytuje a tak