Tak teda ak nastal rozchod či zo strany partnera alebo partnerky tak bolo u vás také,že ste sa po nejakom čase vrátli k sebe??
A za aky dlhž´ý čas od rozchodu ste sa dali dokopy??
Ake to bolo??
A ak ste sa aj dali dokopy tak sme mali sex medzitým..myslim úlet??
Po rozchode opät spolu...
Ahojte,ja som sa rozisiel s priatelkou po troch rokoch chodenia. Ona je o dvanast rokov starsia,chce ma mat stale doma a ja chcem volnost.....,ale to je jedno. Ide o to,ze sme sa po dvoch mesiacoch k sebe vratili,ale je to take ine. Ona ma ma uz vraj len rada ako kamarata a ja ju mam praveze radsej ako kamaratku. Je to trochu ine,chyba mi jej objatie aj tie bozky su ine a aj sex. Zistil som,ze ju stracam a neviem uz ako to vsetko napravit. Boli sme spolu teraz asi mesiac a znova sme sa pohadali. Je to stale o tom istom. Podla mna je asi najlepsie nevstupovat dva krat do tej istej rieky. Raz mi vestica povedala,ze sme si sudeny,ze nebudeme spolu,ale ani bez seba,ze vzdy tam bude nieco co nas bude spajat. Vraj sa to vsetko zmeni az ked bude tehotna a ze vtedy obaja zistime,ze sme si sudeny. Ale neviem kedy to pride. A je to oto horsie,ze sme obaja tvrdohlavy a dlho nam trva kym sa dohodneme na kompromise.
tak,ale ona vravela,že ma este miluje a keď si vyrieši svoje problémy tak sa mozme o na porozprávať...
pracujeme spolu ale sefka ju preradila na druhu smenu...ja neviem co mám robit...proste je to zacarovany kruh
Ak máš toho človeka rád a si schopný sa kvôli nemu obetovať urob to čím skôr..lebo potom už môže byť neskoro keď si ona zvykne na život bez teba a možno nájde niekoho ako záplatu a aj keď bude mať rada teba a ty to budeš vedieť len z tvrdohlavosti sa k tebe nevráti..musíš zistiť čo skutočne chceš a neodpovedať si len tak že neviem...a čím skôr..lebo stratíš čo som stratil ja a raz ti príde do schránky pozvánka na jej svadbu a zosypeš sa ako som sa ja..a odvtedy myslím len na to prečo som sa nezobudil skôr..vážne..skús to...mal som veľa aj žien na sex..ale iba ona to so mnou važne vedela..neželám ti to čo sa stalo mne..
Boli sme od seba a spolu veľa krát..keď sa to stalo posledný krát Any sa preto veľmi trápila a ja som si uvedomil, že len ona ma podporí keď to budem potrebovať, len ona ma podrží a bude tu naozaj pre mňa...dlho váhala či sa ku mne vráti lebo zistila, že vie žiť aj bezomňa ale po 2 rokoch som jej pripravil prekvapenie a ona ma prijala späť..a sme spolu stále
Ja som sa s chaanom rozisla po 3 rokoch chodenia ... Aj ja, aj on sme mali partnerov, ale po roku sme sa k sebe vratili a tahame to odvtedy uz 10 rokov ako manzelia. Ten rozchod nam obom velmi pomohol - hoci uznavam, ze je to atypicke. Co sa tyka sexu - len lepsie, boli sme obaja skusenejsi ... :-)
Skús to príliš neriešiť a ak ju máš rád buď s ňou už naozaj...ja som tak stratil čo sa dalo a už to nezískam späť...a to neodporúčam..tak to naprav ak sa ešte dá..
Najdôležitejšie je riadiť sa tým čo cítiš v srdci...je jedno koľko krát sa zídete alebo rozídete ak ťa k tej osobe stále ťahá srdce neváhaj a dokáž jej, že je pre teba aj napriek všetkému najdôležitejšia iba ona..nenechaj si ujsť niečo čo potom budeš ľutovať..sám určite vieš, že ani jeden úlet nenahradí skutočný cit..držím palce..bojuj o lásku ak ti dá druhá strana ešte šancu a nepremrhaj ju!! Snaž sa a uvidíš ako sa tvoj život naplní...
Ja som sa s priatelom rozisla a po case sme sa dali zas dokopy, teraz je to celkom fajn,aj ked som dost vahala sa k nemu vratit pretoze on si myslel ze ma iba odlozil do policky ale aj ja som za ten cas zistila ze viem byt bez neho a neni mi vobec zle... Ak planujes dat priatelku do policky aby tam este bola ked sa vratis....
nema zmysel to davat znova dokopy ... daj si poradit od skusenejsich ...
vacsinou to je tak, ze sa date dokopy znova len preto aby ste zasa zistili ze sa k sebe vobec nehodite.