som v p...z nervami z neveri

Príspevok v téme: som v p...z nervami z neveri
nupagadi

čaute všetci,moj problém je v tom že ma priatelka podviedla.žijem s nou už 10 rokov a milujem ju aj ked mi to urobila ale stale sa mi to vracia každí den už neviem čo mám zo sebou robit.stalo sa to nedávno ,odpustit som je odpustil ale v srdci to bolí a bude.nikdy sa toho asi nezbavíím aj ked sa bude snažit akokolvek pretože s ním to robila aj 6 krát za den a somnou sa jej nechce raz za 4 dni.som chlap a sex je pre mna dôležitý tak nechápem prečo s ním mohla a somnou nie,žebi bol fakt tak lepší ako ja .tak prečo potom tvrdí že sa jej to somnou páči.neviem ako dalej a nesmejte sa aj ja som si myslel že mne sa to nemôže stať a stalo sa.

nevera

Kto nikdy nepodviedol, nech hodí prvý kameňom a potom sa môžme o niečom baviť. Taký, ktorí dôverne poznajú neveru najviac kričia ako sa im hnusí a nikdy by ju partnerke neodpustili. Čo nechceš aby robili tebe, nerob ani ty druhým. Inak karma je sviňa :), vždy sa nám vráti to, čo sme urobili my sami :) Tak skúste milí páni, ktorí sa tu tak vehementne bijete do pŕs, že sme štetky keď sme neverné, na chvíľu zavrieť ústa a pozrieť sa sami na seba do zrkadla a úprimne, ale naozaj úprimne- nepodvádzať :), si priznať, či ste nikdy nikomu svojou neverou neublížili tak ako vám žena ublížila tou svojou. Niekedy u vás páni ani tak nejde o ranené srdce ako o ranené ego. Niekto vám obrába vaše políčko a to sa vám nepáči, že? Ale to, že vy stíhate poobrábať všetky políčka v okolí, to je v poriadku? :) Máte dvojitý meter, páni. Blbá výhovorka, že u žien je nevera iná, neobstojí. Nevera je vždy nevera.

babina7

liana323, nesúhlasím, možno štatisticky je to tak, ale aj žene môže ísť iba o sex. V tom prípade by to nebolo až také hrozné.

klarita

no vidis mali ste bohovsky sex a vase cesty sa rozisli...len som chcela poukazat na to ze nie za vsetkym treba hladat sex ale aj ine veci a z tvojho prispevku mi to tak vyznelo ze len sex ...ale myslim ze v tejto teme bude problem aj niekde hlbsie...nestaci zmenit techniku v sexe ako si ty napisal...

klarita

defektor
a ty preco nie si s tou zenou co si s nou tak super sexoval..??? ked bol taky bezva,..ved predsa sex nie je na uplne prvom mieste ano je dolezity je na poprednych prieckach vztahu ale davat ho na top 1 je blbost..
samozrejme ze sex po 10 rokoch nebude taky ako s niekym koho clovek pozna kratsie resp.je s nim kratko...tak sex netreba az tak porovnavat...skor sa pokus zistit priciny toho preco sa to stalo a pod.aj mna by zaujimalo ci si sa to dozvedel od nej alebo nahodou

AdamKrt

Ano, zalezi urcite na okolnostiach, ak to beries napr. tak, ze si date pauzu, volny vztah, alebo si myslis o nezvestnom, ze je mrtvy atd.

Ale vo vztahu, ked jeden druhemu hovori, ako ho miluje a pritom nema problem rozdavat si to s druhym, ide o to, ze z jeho strany v podstate nejde o lasku, ale o vyuzivanie. Chce si uzit.

Kto miluje, neublizi v zivote takymto sposobom. Viem, je to tazke, opustit cloveka, ktoreho clovek miluje. Potom je otazne, ci zo seba robit blbca, pretoze kto podviedol raz, nema problem podvazat znovu.

Pre mna je nevera nieco ako noz do srdca. Viem odpustit vselico, ale co je moc, je moc...

sisa72

ved vobec nepoznate okolnosti tak prečo.. stat sa može všetko a neznamena že ak sa to stane raz že to bude robit stale..su rozny ludia to je jasné, ale je to o dvoch ludoch..Ja mam tiež svoje zasady ale tie roky spoločného života sa nedaju len tak zahodit za hlavu..každy človek može spravit v živote chybu..a určite je rozdiel či ste spolu 3 mesiace alebo 10 rokov...

:)))

Ak si nevieš rady a chceš to riešiť a partnerka tiež, tak chodte do poradne, tam sa veľa vecí vysvetlí a vyjasní... :)