Ahojte, viete, uz to nevydrzim, doma mam peklo. Mam psychicke problemy - depresie a prekonala som bulimiu, nedavno som sa pokusila o samovrazdu a mala som ist zasa na psychiatriu, ale odmietla som. Mama mi stale nadava, ze nic nerobim, pritom uzivam silne lieky, na ktore si este zvykam a je to tazke. Pomaham doma, ale ked vidim, ze mojej mame vadi ako vsetko robim, radsej to necham tak. Citim ze jej akoby zavadziam, stale chce, aby som hovorila, spravala sa tak, ako chce ona, ako odo mna ocakava, ze sa mam spravat...
je mi z toho zle, lebo mne vycita ze som taka, ale pritom ona je ta, co strieda nalady. Raz som jej dievcatko uzasne, no na druhy den som uz len nezvladnutelna a uplne neschopna, co je len tercom jej slov.
co mam robit?
Problém s mojou mamou :-(
16
A kolko máš rokov?
lenže ona je uplne nemozna, vsetko mi zakazuje, a len ma upodozrieva...kamaratov nemam, len priatela a jedneho dobreho kamarata.
No je to sila že práve v tejto situácii Ta prave mama nepodrží..neviem si to ani predstavit.. tak si to proste nevšimaj a neuzatvaraj sa do seba.. bud viac s priatelmi..na samovraždu prosím ta nemysli.. raz budeš samostatná a všetko sa zmeni a Ty budeš len spominat na zlé časy..každy ma aj zlé obdobie niekedy trvá dlhšie ..prekonáš to uvidíš..