ahojte ludia. potreboval by som taku radu. mam frajerku-obaja sme este sex nemali..teda suloz nie. neviete poradit aby ju to co najmenej bolelo? ci nie je na to nejaky uvolnovaci pripravok alebo ju mam uplne ze najviac vzrusit??..to nevem ci sa mi podarii:P skkuste napisat nejake skusenosti. alebo aj vy baby! thanx
prvy sex
tak tak....najdolezitejsie je aby sa uvolnila....myslela len na to ze je s clovekom ktoreho lubim a dokazuje mu svoju lasku tym najkrajsim sposobom....a tiez musi byt dost vlhka tak ju to nebude az tak boliet....drzim prsty!!
ahoj,myslim,ze neexistuje nic.ja som prisla o panenstvo asi pred vyse mesiacom.dvoma,vlastne.strasne to bolelo,asi preto,lebo som nebola dost uvolnena.teda,musis ju dost uvolnit a rozdrazdit dlhou a peknou predohrou,napr.takym nedokoncením oralikom.nesmies do nej rychlo vnikat,radsej pomalicky.mna to bolelo az tak,ze sa neohol hybat.tak sme si dali pauzu mesiac a potom sme sa milovali za jednu noc trikrat.(asi pred troma tyzdnami)a minuly vikend takisto.treba proste medzi prvym sexom a druhym pauzu.ona bude mat potom pocit ze..no proste hnusny pocit tam dole dake 2 az 3 dni,ani sediet nebude moct.a ked nodiahne orgazmus,z toho si nic nerob.mojho priatela trapi,ze sa neurobim pritom,ale mne to nevadi.v zaciatkoch to trva dost dlho.niekedy aj vyse roka.tak fakt,netrap sa kvoli tomu a prosim ta nemysli si,ze si zly milenec.aj moc chalan bol panic.ozvi sa,ako si dopadol.alebo ak chces tak sa este nieco spytaj...pa..a kolko mate rokov??