Rodila som 04/2011 u MUDr. Papcuna ml. a bola som velmi stastna, ze ma odrodil on. Vsetko mi pekne povysvetloval, ako bude prebiehat a co sa bude diat. Pri porode su zvycajne dvaja lekari. V tom case mala sluzbu aj MUDr. Kozelkova, ktora nakoniec rozhodla o cisarskom reze. Tato kombinácia dvoch lekarov, ktory vykonavali zakrok bola super. Aj sme sa pri operacii nasmiali. Mam vdaka nim len krasne zazitky. MUDr. Kozelkova je razna zena, ale pocas vyskytujucich sa necakanych komplikacii rozhodne vzdy spravne, a to je velmi dolezite. Povzbudzuje pri tlaceni krikom. Vtedy nas odrodila razne asi tak 8 deti. Sup sup. Je to fakt trieda !! Kedze ma odrodenych uz strasne vela deti a nelutuje Vas, ale pri jednej rodicke, co rodila kricala na celu salu: hop hop hop, ideme, tlacime, tlieskala tam. Mne zase povedala: Co sa bojis, ved ti nejdem rezat nohy, ale brucho. Ta jej energia mi ani len nedala dovolit mat strach. Mala som zazmluvneneho Mudr. Papcuna, ktory cely cas ukazoval Krasnu ľudskú stránku, chodil ma pozerat kazdy den. Bol neskutočne milý a vsimavy. Dufam, ze tuto skvelú kombináciu este raz zazijem.