Pôrodník Mudr. Peter Papcún

Sarinka123

Rodila som 04/2011 u MUDr. Papcuna ml. a bola som velmi stastna, ze ma odrodil on. Vsetko mi pekne povysvetloval, ako bude prebiehat a co sa bude diat. Pri porode su zvycajne dvaja lekari. V tom case mala sluzbu aj MUDr. Kozelkova, ktora nakoniec rozhodla o cisarskom reze. Tato kombinácia dvoch lekarov, ktory vykonavali zakrok bola super. Aj sme sa pri operacii nasmiali. Mam vdaka nim len krasne zazitky. MUDr. Kozelkova je razna zena, ale pocas vyskytujucich sa necakanych komplikacii rozhodne vzdy spravne, a to je velmi dolezite. Povzbudzuje pri tlaceni krikom. Vtedy nas odrodila razne asi tak 8 deti. Sup sup. Je to fakt trieda !! Kedze ma odrodenych uz strasne vela deti a nelutuje Vas, ale pri jednej rodicke, co rodila kricala na celu salu: hop hop hop, ideme, tlacime, tlieskala tam. Mne zase povedala: Co sa bojis, ved ti nejdem rezat nohy, ale brucho. Ta jej energia mi ani len nedala dovolit mat strach. Mala som zazmluvneneho Mudr. Papcuna, ktory cely cas ukazoval Krasnu ľudskú stránku, chodil ma pozerat kazdy den. Bol neskutočne milý a vsimavy. Dufam, ze tuto skvelú kombináciu este raz zazijem.

sob rudolf

Nie otec a syn, ale strýko a synovec. Obaja sú dobrí odborníci,pokiaľ ide o Petra (ml.), je to lekár s profesionálnym prístupom, je praktický, nemá problém improvizovať a k svojej práci pristupuje zodpovedne. Spraví čo má a ešte viac. Dobrý lekár.

Jana57

Rada by som sa spytala o ktorom Papcunovi sa rozpravate. Ak sa nemylim, tak su dvaja: otec (?r) a syn (cca 30r). Mate skusenosti s oboma?

Petuska

Ahojte, tak ja to mám už tiež za sebou. Narodil sa nám krásny synček Šimonko. Odrodila som si to pri dr. Papcúnovi a môžem ho odporučiť ďalej. Je to skvelý chlap a odborník a hlavne starostlivý a zodpovedný. Staral sa o mňa počas celej doby v pôrodnici a chodil za mnou každý deň. Som neskutočne šťastná, že som rodila práve pri ňom....

reshama

Pred troma tyzdnami priviedol na svet nase zlaticko. Je fakt super a neskoncil svoju starostlivost na porodnej sale - chodil za mnou kazdy den, kym sme boli v porodnici. Super bolo aj to, ze je zjavne oblubeny u ostatneho personalu, co som pocitila na prijme do porodnice, na porodnej sale atd.
Okrem jeho super pristupu (vzdy mi napr. zdvihol telefon a nikdy som nemala pocit, ze ho to otravuje...)a toho, ze daval uz pocas "poradni" doraz na to, aby nic nezanedbal, ocenujem aj jeho zmysel pre humor. To bola jedna z veci, ktora mi porod velmi ulahcila. Dufam, ze ked sa nam zadari druhe babo, opat ho odrodi on:-)
Takze mozem povedat, ze Papcun ml. je super volba!

Petuska

ahoj fooper, ja som dneska bola u tohto lekára a ako píšeš urobil na mňa obrovský dojem napriek svojmu veku vyzerá byť zodpovedný a dobrý lekár. a prečo sa pýtam? lebo za mesiac budem rodiť a hľadala som si pôrodníka - tohto mám doporučeného od známeho a musím povedať, že som s ním bola fakt spokojná...takže odporúčam aj ja :)

fooper

Je celkom fajn, je priamy a praktický, nie surový a stará sa, zvykne dotiahnuť veci do konca. Navyše na svoj vek je to skvelý odborník, neváha oslovovať aj lekárov z iných oblastí ak je treba a na svojom pracovisku sa venuje aj ojedinelým zákrokom. Ako lekára ho môžem odporučiť, aj keď to je možno aj zvykom a nárokmi, ktoré naňho pacientka kladie. Petuska akú máš skúsenosť ty? Prečo sa pýtaš?