Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pôrodník Mudr. Peter Papcún

trnava

Rodila som v ruzinove u mudr.P.Papcuna,musim povedať super lekar,perfektny pristup,komunikativny,velky odbornik..takyto by mali byt lekari,a co sa tyka nemocnice si nesťažujem ja som bola spokojna tak ako sa na nadštandard patrí...

Katarina999

Bohuzial nemam s nim dobre skusenosti. Mala som myom. Robil mi hysterektomiu a predtym kyretaz. Po kyretazi som mala 2najhorsie menstruacie za cely svoj zivot. Po operacii stale tazkosti, horucky, isla som k nemu na kontrolu, nic mi nehovoril, ze by bol nejaky problem, dal mi vkladacie antibiotika. O dva dni na pohotovosti mi zistili ze mam 5cm absces. Neviem ci na tej malinkej obrazovkej svojho ultrazvuku to nevidel. 10dní zasa v nemocnici a to boli Vianoce. Ani sa na mna neprisiel pozriet. Tiez mi zabudol povedat o granulacii, vyrastkoch, ktore sa mi robili pri zositi. Museli sa vypalovat. Ale to uz nastastie robil iny lekat. Tiez ma "zabudol" prihlasit do zdrav.poistovne ako svoju pacientku, aj ked sme sa na tom dohodli pred operaciou.

iiiwka

Aj ja som bola v Gynaexe u pana dr. Papcuna a je to jeden sympaticky, priatelsky profesional. Skvelo sme sa porozpravali, posrandoval, dal mi nejake rady a zbytocne ma nechce preventivne dopovat liekmi, aj ked som ho o to poprosila. Velka spokojnost!

beruska

Moja včerajšia prvá skúsenosť s MUDr. Papcunom ml.v Gynaexe bola skvela, veľmi milý zodpovedný lekár, porovnateľný s MUDr. Redechom ml., ktorý je takisto super. Odporúčam obidvoch

Amuska

Ja chodim k Milanovi Papcúnovi, a lepšieho gynekológa som si ani predstaviť nemohla. A teraz pred mesiacom som zistila ze som tehotna a už teraz sa teším na spoluprácu s ním :))

Maros75

MUDr. Peter Papcun
špecializácia: gynekológia a pôrodníctvo, detská gynekológia
FN, Ružinovská 6, 821 06 Bratislava

lara1306

Baby ako by som sa na ňho nakontaktovala?Nech hladám ako hladám, neviem nájst nikde kontakt ani ambulanciu..

sob rudolf

Opakujem sa, ale nemôžem inak, len sa opäť pridať na stranu chvály. Peter Papcun je najlepší doktor, akého som doteraz stretla a to nielen medzi gynekológmi/pôrodníkmi. Odporúčam.

Najčítanejšie články