Mam 21r. Moc ma vzrusuje kede si vopcham do penisu predmet, pero srobovak atd... cim hlbsie tym vecie vzrusene. Nedary sa mi stym prestat. Chcem sa spiytat ake zranenie si tym mozem sposobyt? Alebo nejake trvale nasledky?
Pcham si do penisu predmety, hrozy mi uraz?
a urcite nepocuvaj nejakych looserov proste ked sa ti to paci tak je to ok :)
kup si na to v sexshope veci sa to vola cievka ... inaq nevim sa ti to moze zapalit alebo tam nieco ostat popripade inaq pochybujem ze ti to moze nejak ublizit...
Pre boha, využi príležitosť a staň sa aspoň experimentálnym objektom lekárskej fakulty, nech študenti a študentky urológie nemajú neustále pocit, že niekoho iba týrajú... :-)
Tak napr. z lahsich len nejake infekcie mocovej trubice, alebo mocoveho mechura a mozno aj ohrozenie plodnosti. Alebo zober si, ze z niecoho Ti tam ostane nejaka hoblinka a budes potrebovat operaciu, dostanes zapal, ci krvnu otravu. Alebo proste nejaky uraz, ked si poskodis sliznicu. Otazkou je, ako v neskorsom veku udrzis napr. moc v trubici atd...
Ked to tak citam - nechces navstivit amazoniu ? Ziju tam v riekach take male rybicky, ktore sa dokazu zavrtavat hlbsie cez mocovu trubicu.... Cestovatelia sa tomu sice vyhybaju, ale pre niekoho by to mohla byt atrakcia, ako pozeram... :)