NEMAM CHUT NA SEX....

julika

Ahoj prosím vás poradte mi čo mám robiť s manželom som ešte len 2 roky a ja už nemám chuť na sex a to mam len 23 rokov.Mame jedného syna. Manžel mi vyčíta, že to není normálne aby táka mlada baba nemala chuť na sex, že není som normalana.Neberiem antikoncepciu.

1955

usiko ha to poznam ja tiez beriem antiku a vazne zbytocne bo s partnerom mame sex tak 3 krat do mesiaca a to mame iba 24 rokov jemu to strasne chyba a uz je z toho na nervy ale co uz nepomozem si riskovat zatial nebudem ..len je pravda ze teraz ju zbytocne beriem..ako to ty teraz riesis iba kondom ci pharmatex?

mirka 23

HAK veeeelmi znižuje chuť na sex. Ak nebudeš brať HAK, tak sa ti chuť zvýši. Chuť na sex podporuje Dong Quai aj Yam.

usiko

jednoznacne vybrat implantat...hormonalna antika znizuje chut na sex...odkedy nic neberiem, nemam problem, predtym som bola sice chranena, ale zbytocne, lebo sme takmer ani nesexovali....

AdamKrt

kuko123:

tu ale dotycna osoba riesi chut, nie ako na to...
------------------
Vraj hormonalna antikoncepcia moze sposobovat takyto stav. Chce to potom zmenu, ci skusit uplne nejake ine druhy antikoncepcie.