Mám modriny a väčšinou neviem ani z čoho.Z čoho to môže byť?Mám ich väčšinou na nohách. Nemávala som ich tak často.Mohla mi nejak zcitlivieť pokožka alebo čo?Je to nedostatok nejakého vitamínu?
Veľa modrín....Z čoho?
mám kamarátku ktorej sa tiež robili modriny po nohách - najskôr malé a potom to už boli veľké flaky - neviem presne čo jej zistili - bolo to niečo so zrážanlivosťou krvi, ale viem že sa dlho liečila v nemocnici a potom ešte niekoľko mesiacov doma. Bolo to niečo vážnejšie, choď s tým radšej k lekárovi nech ťa vyšetrí a nepodceňuj to.
Juva spravne daj si vysetrit krv a az budes mat vysledky krvi, napis mi na mail ak chces. Aloe s pridavkom brusnic,jablk a kapustovej stavy obsahuje aj dostatok bioflavonoidov,co ma vplyv na cely organizmus, teda aj na cinnost hrubeho creva = vstrebavanie zivin.Samozrejme aj ine prirodne produkty ako traviace enzymy,vitaminy,mineralne latky su tiez velmi napomocne.
MARISA116: Nestraš prosím ťa..Čo sa týka blízkych..V priebehu pár rokov mi zomreli rodičia a aj babka s dedkom..Ale nemyslím si,že to bude tým..Pôjdem si dať najskôr vyšetriť krv,potom budem jesť všetko to čo mi prikázali a ak ani to nepomôže,tak sa budem zaoberať inými alternatívami..
Ja mam v poslednom case tiez problem s modrinami, ale najma na rukach-dlaniach.Ked nieco robim, zrazu ma zacne divne boliet nejake miesto na dlani, az mi to trpne a ja vidim, ako mi vlastne praskla cievka a krv sa mi vali pod kozu a vznika taka "gula".To miesto si rychlo stlacim a ono to prestane.Samozrejme, potom mam modrinu 3-4-dni. Co sa tyka krviniek, mam vsetko v poriadku, (chodievam darovat krv.)Vitaminmi-ovocim-zel. sa teraz doslova prepchavam, asi bude problem inde...
MARISA116: No modriny ma nebolia,iba tie čo viem,že som sa proste niekde brutálne buchla..Ale tie ostatné nebolia..Prečo?
Vsetko je pravda, je potrebne este urobit rozbor krvi a zistit, ako je to s leukocytmi.
JUVA, nielen ovocia ale aj zeleniny, hlavne farebnej(farby zeleniny su z casti z karotenoidov=antioxidanty)
Ale na cas by som doporucil brat aj bioflavonoidy extra, v doplnkoch ako napr esterC s bioflavonoidmi, aspon 1 gram bioflavonoidov denne extra, kym modriny nezmiznu.