ahojte,chcela by som sa opytata ci nie je nieco,nejaka prirodna baza,na privodenie menstruacie..vysadila som antikoncepciu minuly mesiac a tak by som mala pravdepodobne este tento mesiac dostat menzes ako aj pominule mesiace v sobotu,ale nedostala som.a potrebovala by som bud.vikend uz nemenstruovat,takze rada by som kebyze este dnes alebo zajtra ju dostanem.dakujem za rady ak niekto budete vediet
privodenie menstruacie
no tak uz mi prisli tie kramy,tak spokojnost,hadam to stihnem do piatku prestat menstruovat:)
a bon: ja som vysadila uz raz natiko po roku brania a mala som este dva mesiaca potom rovnako kramy a dobry cyklus pravidelny,az potom sa mi to rozhadzalo..tak som cakala ze teraz tro budem mat rovnake..no a mala,takmer:)
no a som po vysedani HAK nemala menstruaciu 7 tyzdnov, tak skor necakaj ze ju dostanes ako to ze ti pride hned......, inak mne pomohol alchemilkovy caj, upravuje mi cyklus postupne, ale nie hned, takze zazraky necakaj
a kde to mozem kupit?v normalnych potravinach alebo v lekarni?
Kúp si kôprové semiačka a uvar si z nich čaj. Menzes sa dostaví za niekoľko hodín.