prosim vas, doma mame jazvecika teraz mala rok, mame ju doma od narodenia.vzdy bola ina ako psy pred nou bola viac taka "pojasena", ale nikdy s nou nebol problem. nedavno sa prvykrat harala a od vtedy je ako vymenena....najprv zacala do kazdeho bezdôvodne stekat, uz lek ked niekto prejde po ceste, a teraz posledny tyzden zacala sa hrat s loptickou piskajucou, kupili sme jej ju ked bola este malinka ale vôbec sa s nou nehrala, teraz ju kdesy vyhrabala a uplne sa zmenila, vsade s nou chodila, ked sme ju zavolali prisla k nam a hned sa otocila.nidky to nerobila, vzdy sa s nami hrala.a este si nasla jedno miestecko kde mame travu, tam lezi nikoho ku sebe nechce a ked sa priblizime zacne vrcat co nikdy nerobila, najprv sa nam to zdalo mile ze vsade chodi s tou loptou ale teraz to je hrozne, je strasne smutna, tu loptu sme jej schovali, a vzdy ked ju vypustime na dvor pobehat si chvilu beha ako keby ju hladala a potom sa zasije pod taky stolec.a vôbec nereaguje na nase hlasy, ani na ocov co pred nim mala vzdy respekt, pred nim si ani nedovoli vrcat.a ked sa ku nej priblizime tak vrci.prestala uz aj zrat.velmi sa bojime co to môze byt.a zverolekar je na cele leto odcestovany.myslite ze sa nejako naviazala na tu loptu...lasky ma dost, pretoze je to nas milacik a v bude tiez nie je zavreta stale, jednak je velka a zase ma vybeh do velkej oplotenej zahradky, a vzdy ju vypustime aj po dvore,ale teraz ani nemôzeme ked sa vzdy niekde schova a vrci.co by to mohlo byt?
prosím tých čo majú jazvečíka
dedy diky aj tak moc, skusim kuknut tu stranku co si mi poslala
ja ti v tomto velmi neviem poradit,
skus sa spytat tu: www.dogforum.sk precitaj si co tam je napisane, ak tak sa zaregistruj a oni ti skor poradia. V tychto veciach sa viac vyznaju nez ja:
"vseobecne rady pokial viem su,ze treba fenka znizit krmnu davku a zvysit pohyb a napln prace...myslim ze vetosi to riesia najprv tak,ze sa caka ci sa to mlieko nevstrebe samo,az potom to riesia injekciami" citujem
mysleli sme uz aj na to ze si môze namyslat ze je kotna, a vlastne zistime to tak ze bude mat tie mliecne zlazy vacsie?jedna znama nam spominala ze tiez si ich pes namyslal ale vôbec neviem ako sa z toho dostala.a viem ze tieto jazveciky su dost take citlive, ale vôbec sme po nej ani nekricali ani nic, takze nema dôvod na nejaku uzavretost...ale kedze sa naviazala na tu loptu pravdepodobne to bude asi ta namyslavost, teda dufam ze nic vaznejsie, a nevies ako ju z toho dostat? ci z toho musi vyrast, ale ked nechce ani zrat, a myslim ze asi bude najlepsie jej tu loptu vratit, ale ked bude zase agresivna...a k tomu zv. no som z mensieho mesta a tam mame iba jedneho
nema nahodou naliate mliecne zlazy? pripadne zdurene, cervenemohlo by ist o falosnu kotnost, taktiez moze prechadzat pubertou. Nemam ani jazvecika, ani sucku, takze len hadam, a davam si dokopy co som pocula, takze to neber stopercentne.
Ak je tvoj vet odcestovany skus ineho. Neviem odkial si, ale hadam to nie je ejdin vet v okoli(i ked i to sa moze stat) Ja teraz dufam, ze moj havo bude v pohode, lebo vet tiez odcestovany na dva tyzdne, a par dni pred odcestovanim sme sa liecili zo zapalu.
to tu naozaj nik nie je kto ma jazvecika?