mam jednu kamaratku...jej problem bol, ze uz je davno dospela a ma teraz pracu, nikdy s nikym nechodila ani nic doma mala brutal problemy, ona je najmladsia z nich ma starsiu sestru a brata a rodicia uprednostunuju ich, jej surodenci uz maju vlastne zivoty a ona kym zije s rodicmi musi sa podriadovat tomu co povedia..nikdy jej nic nekupili na oblecenie musela ona chodit na brigady aby aspon nieco mala teraz zasa ked pracuje tak rodicia jej zakazuju holit sa, do obchodu chodia s nou a oni jej vyberaju oblecenie co moze a co nemoze prikazuju jej kedy ma prist a podobne...co je podla mna chore a ma 22 rokov...
a teraz sa dostavam k tomu hlavnemu dovodu zacala pracovat a tam sa zamilovala do zenateho muza...ktory mal rodinu aj deti...takto spolu udrziavali vztah skoro rok a chodili aj po meste za rucicky...potom jej dal z nicoho nic vraj kopacky a povedal jej ze je k***a...ona sa psychicky zlozila a zacala si s jeho najlepsim kamaratom, aby dosiahla aby ziarlil, lenze jemu islo iba o sex...a len ju vyuzil...v praci ju kazdy chytal za zadok...a nazyval ju k****a a stetka...potom si zase niekoho nasla a zase sa s nim vyspala...teraz chodi stale do sexzoznamky a vravi ze aj ona chce niekoho vyuzit na sex a potom odhodit...co je podla mna uuuuplna hlupost pretoze dievca nikdy nemoze nikoho zneuzit vzdy to bude len ona a sama seba strapnuje...potom vsetkom sa psychicky zlozila bola u psychologicky ktora jej skoro vobec nepomohla len hikala nad nou ze co robila a chodila po vesticiach a cakala co sa stane,
raz mi napisala ze ake ma problemy a ci sa o tom neporozpravame a ja ze dobre ze mozme ked som sa jej opytala co jej na to povedali jej jedine dve kamosky tak ze nic ze iba mlcali a boli ticho...tak chcela vediet odo mna co si o tom myslim...moja rada bola: po prve nemala si si vobec nic zacinat so zenatym muzom, bola velka hlupost proste to najhorsie co si mohla urobit zacat si s jeho kamosom ktory bol kedysi jeho kolega len aby si dosiahla aby ziarlil...co si si myslela ze sa k tebe vrati?? zivot nie je ako telenovela...dalsia vec sa necudujem ze co si o tebe v praci myslia ked im vsetko dovolis aj aby sa ta dotykali, das mu facku a hotovo...proste som jej povedala co si myslim. Podla mna je tam problem s rodicmi a ona sa snazi osamostatnit najst niekoho kto ju bude milovat, ale neuvedomuje si ze co robi. Oblieka sa vyslovene ako stetka, vysoke topanky, mini sukna...no jej to vobec nepristane...zufalo tuzi po laske ale na to aby nasla lasku musi zacat milovat seba...Co si o tom myslite a co by ste jej vy povedali??? Chcem vediet aj nazor niekoho ineho...od vtedy sa so mnou vobec nerozprava a je strasna negativistka...