Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

FM group?Je to oblbovak?

Príspevok v téme: FM group?Je to oblbovak?
CHIARA4444

ahojte mate skusenosti s touto firmou zaoberajucou sa dovozom vonaviek(parfemov)?vraj to nie su napodobneniny originalov len ta ista konzistencia bez mena znameho navrhara,spevacky a podobne....viete o tych vonach nieco?je to podfuk alebo?
prosim nech sa vyjadria ti co to pouzivaju/pouzivali nie predajcovia!!!

vôňa

niektoré sú fajn a niektoré smrdia ako pytiol, mala som odtiaľ pár. Hádam ste si nemysleli že za tú cenu to budú originály :-DD jasné že sú to napodobeniny, oni to normálne verejne aj uznávajú. Kto nemá na originál, musí si vystačiť s takouto napodobeninou. Robila mi to kamoška ale už nerobí lebo sa dosť pokazili, nedodržiavajú objednávky a hlavne posielajú úplne čosi iné ako si objednala. Už si odtiaľ neberiem. Vôňa sa nedá namiešať? Pekná sprostosť, si myslíte že ako vzniká každá voňavka? Miešaním vôňe, tie lacnejšie sú preto lacnejšie lebo sa do nich nepridáva to najdrahšie čo vo voňavke môžte mať a to je u pánov pižmo a u dám ambra. Práve tieto dve zložky zaručujú dlhšiu trvácnosť vôňe. Toto a ešte flakón pridáva voňavke na cene. Nemôžte chcieť predsa za 500 sk/stará mena, kvalitu a dlhotrvácnosť! Ak ju chcete tak si naškrabte na origi.

lololol

Ja mam od FM tuto vanilkovu toaletnu vodu www.kozmetikafm.sk a som s nou spokojna, krasne vonia a dlho mi vydrzi.

Jasne, ze asi nejde o originaly, ale mne zatial staci aj tato.

juliannka

tiez myslim ze tie fm su len napodobeniny,aj ked tvrdia ze vona sa neda namiesat ale kazda dobra znacka ma nejake tajomstvo co do vone pridava.....je jasne ze taketo vone by boli bez reklamy a znamej tvare ovela lacnejsie,ale za znacku sa plati vsade....ja pouzivam moschino love love a D G one....z tych fm som si objednala akoze ,,paris hilton´´ can can....ale nic moc podoba tam bola lenze fm-ka vyprchala po nejakych 25 minutach a ked som ju bola v parfumerke odskusat na ruke vonala takmer 6 hodin...
takze nech ma ta fm aj 120% esencii original je original

rita121

je to smrad...prvych 15 minut ok, ale potom to vazne zacne smrdiet, a ani nevonaju presne tak isto ako tie originaly, ako uvadzaju...mozno ked po spamati ovonias tu napodobeninu, tak ta ti zda ze to moze byt aj to iste, ale ked postavis vedla seba original a napodobeninu, su to dve odlisne vone, ja urcite neodporucam. radsej si kup original, aj ked drahsi ale mas istotu ze ti vydrzi dlho. ja som si minuly rok kupila DKNY 125ml original, striekam sa s tym kazdy den rano aj vecer ked idem niekde, cely rok a este stale tam je taka mensia tretina, a jedna suseda ktora miluje tie parfemy FM vystriedala za ten rok 4 ich, lebo ta vona vyprcha a vonavkuje sa kazdu chvilu, tak si vypocitat ci sa ti oplati, lebo podla mna ani nie :)

modracik

Aj ja som dostala od kamaratky, ktora zacala tie vone predavat 2 vonavky, ale vobec som nebola spokojna,pravdu povediac,vonali chvilu-skoncili v kosi.

queen.emka21

ahojky. ja mam doma cely ten vzorkovnik. vela som tych vonaviek nepredala, ale vonaju pekne, su fakt ako originaly.........nie je pravda ze smrdia po 15 minutach, prave ze su dost intenzivne.
ja som bola spokojna a aj kamosky, ale mna nebavi nukat to kazdemu koho stretnem :-(

michal_donov

moja sestra to robi....co ti poviem vonia to prvych 15 minut potom sa takmer kazda rozvinie na neuveritelny smrad...