Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

FM group?Je to oblbovak?

Príspevok v téme: FM group?Je to oblbovak?
CHIARA4444

ahojte mate skusenosti s touto firmou zaoberajucou sa dovozom vonaviek(parfemov)?vraj to nie su napodobneniny originalov len ta ista konzistencia bez mena znameho navrhara,spevacky a podobne....viete o tych vonach nieco?je to podfuk alebo?
prosim nech sa vyjadria ti co to pouzivaju/pouzivali nie predajcovia!!!

sara.poni

tie vonavky su určite nie až take lacne niektore originali kupiš aj lacnejšie vačšie balenie alebo tester.Lenže aj ja som sa dala tak trochu nachytat asi pred piatimi rokmi som si kupila dve mala som vtedy doma aj vzorkovnik ale zo všetkych asi sto mi vonali iba dve.Minule som len tak zo zvedavosti pozerala ich stranku a zrovna aj tie dve vone tam maju ako najpredavanejšie.Takže asi nie som jedina ktorej ostatne doslova smrdeli.Už aj nejake nove tam maju aj drahšie ale radšej si kupim niečo v drogerii ako tam.

ajjaja

Ja som mala doteraz 4 FM parfemy. So vsetkymi som bola spokojna, aj kamosky co ich mali. Vobec po 15 min. nesmrdia, to je blbost. A vydrz je tiez ok. Pokial si kupite nejaky parfem FM, co je lahucka letna vona, tak jasne ze po polhodine ho necitit. Ale to iste bude aj s originalom. Ale tie vyraznejsie tazsie vone vydrzia vonat velmi dlho.
Staci si na jednu ruku streknut FM a na druhu original v parfumerke a porovnat.
Ja som naozaj velmi spokojna. Teraz mam FM napodobeninu lancome hypnose a voniiiim a voniiiim :) A na obleceni ani nehovorim :)

ewicka

Ja mam GUCCI-FLORA tiez s FM ale s tych luxusnejsich a nedala by som ju za nic. Cez vykend som bola vonku a vyvonala som sa s nou a kazdy ze aku mam neskutocnu vonu ochorela som a skoro tyzden som bola doma a ked som sla von stale som ju citila na bunde aj po tyzdni..

smajliQa

ja osobne pouzivam euphoriu od calvina kleina ...alebo marine groove od Escady.....
a iba raz som dostala jak darcek parfem od FM ... nejakyyy neviem co to bolo a ani to nechcem vedeit.. dva roky ho mam na policke, a uz by bolo na case ho aj vyhodit.. sama neviem
preco ho tam mam.. asi mi to bolo luto.. ale tak taky smrad len tak neriskujem. to vam teda poviem.. radsej draha kvalitka, jak lacny smrad!!!!

evenleyy123

mne je uprimne jedno, ci su to originaly alebo napodobeniny.. mala som od nich dve vonavky a zakazdym som bola spokojna nielen ja, ale aj od mojho okolia som pocuvala chvaly co za skvelu vonu mam.. neprehanam.. a vona vydrzala porovnatelne s originalmi z parfumerie..

veronika1211

ja si myslim ze vzdy tu budu originaly a vzdy napodobeniny. je to na ludoch ci im postacia napodobeniny a niektore mozu byt naozaj fajn, alebo ci si potrpia na vyssiu cenu a platia za znacku. nemyslim tym teraz len parfumy a asi ma nic zo spotrebneho tovaru nenapada, co by nemalo svoju lacnu variantu.

lost

MLM schema, co ine ;)

To mi pripomina take slecny, ktore sa ma vzdy snazia presvedcit, ze maju super parfem. Vzdy ho maju skor ako je v predaji, vzdy je to kolekcia "o krok vpred" a vzdy mi zlavia z 80 eur az na 5 eur. A vzdy su ochotne presviedcat ma az 25 minut (moj rekord, potom som si z nej uz nechcel robit srandu, prislo mi ju proste luto). Skoda ze som to nezobral ani za 3 eura, ci kolko to chcela.

veronika1211

asi zalezi od vone, ale ja pouzivam uz roky dkny be delicious a vo fm vonia na nerozoznanie a vydrzi dlho, ale viem ze moje kamosky co pouzivali ine znacky (cisla) neboli az tak spokojne.

boh vie

Sice neviem s akymi produktami ste to robili, ale ja osobne mam velmi pozitivnu skusenost a stale mam aj moje klientky, sam pouzivam parfemy od FM presne sedia ako "originali" ako to tu nazivate (asi tazko Backahamm vymyslel vonu ale oki) urcite to nie su napodobeniny a skutocne mozem odporucit aj ostatne produkty nie len parfemy kedze je toho daleko viac. Ked niekto nevie skusat vone, a nevie ze ked si to nanesie na TELO nie na papierik a pocka 10 min nez vyprcha alkohol, uciti aka to je vona a ta aj ostava, u mna ostava aj po okupani stale rovnaka a nesmrdi.

sarahp

taktiez som proti fm parfumom..
dala som sa u kecat par krat,ale zakazdym sklamana.. najskor mi to tak prudko vonalo az ma hlava z toho bolela a potom som uz ani nevonala len nervozna chodila z tej bolesti..
a od originalu to ma mooooc daleko :-)