zapal vajecnikov

zápal

častý zápal vaječníkov spôsobuje neplodnosť, preto ak ti gynekologička bude tvrdiť že je to v pohode a normálne, tak nie je, nenechaj sa odbiť.

zápal

Zápal vaječníkov nechytíš z nevery ale zo sexu áno. Keď si na také veci citlivá treba dodržiavať pár rád.
Manžel si musí pred stykom s tebou vždy poriadne umyť penis aj ruky, pred každým stykom!!! PRED nie PO.
Ty po sexe vypi 0,5 l čistej vody
Ty sa po každom styku musíš tiež umyť najlepšie je používať Lactacyd femina, pretože v pošve sa po sexuálnom styku mení flóra a potom sa množia baktérie, baktérie vyplavíš práve tým že sa napiješ vodu- stačí ju mať pripravenú pri posteli a prostredie v pošve zmeníš opať na také ako má byť tým, že sa umyješ Lactacydom- kyselina mliečna, čo je prirodzené prostredie pošvy.
Treba si dávať veľký pozor na prechladnutie, nosiť červené ponožky a aj keď sa to zdá byť ako blbina, červené nohavičky- práve farba červená hreje a je to farba koreňovej čakry, čo ovplyvňuje aj ženské orgány, aj vaječníky. No skús to takto praktizovať a uvidíš. Mne osobne to pomohlo.

zuzula11

82 ... Ja nepisem o nevere! Zacinam si len mysliet, ze ma manzel mohol nejakym sposobom nainfikovat a ja mam teraz zapal. Pisala som, ze niekedy mame nechraneny styk, takze len chcem vediet, ci je mozne takto ochoriet.

82

no tak ak si ta ista zuzula co tu furt pise tak ty mas samy problem ved si pisala ze mas idealny manzelstvo a nevera nemusi bat dovodom zapalov