No moj problem je jasny. mna proste pritahuju take spolocenske typy ale ja vobec spolocensky niesom uz som raz mal taky vztah a nakoniec ma nechala ze sa so mnou nudi. myslite si ze to moze niekedy vyst??? alebo sa mam snazit premenit na spolocenskeho tvora???
vztah spolocenska zena nespolocensky muz
FESAK
je lepsie ked si budes hladat taku,ako si aj ty,lebo to,ze sa chces zmenit,ti dlho nevydrzi,casom sa vratis k svojej povahe...hladaj si taku,ktora je tiez radsej doma,ako ty...ako taku,co rada chodi do spolocnosti,lebo casom mozes byt ty aj ona s toho nestastny...
tazko radit
Ja som z tou holkou chodil 6 mesiacov. a mne nejde o tu spolocensku cast ale o to ze take holkyu su sebavedomejsie proste neboja sa a ja sa tiez nebojim. Akurat v tom nevidim naplnenie. Takto som stravil mozno kazdy druhy vecer vonku asi dva roky ale vsetko mi to prislo ze som na seba navalil plno prazdnych kamaratstiev.
a co sa ti nepaci na nespolocenskych dievcatach, ked si sam taky? nie je to trochu pokrytecke? v tomto svete sa spolocenski ludia povazuju za lepsich a ty mi pripadas ako ten, ktory by chcel chodit s najkrajsim a najoblubenejsim dievcatom z triedy/skoly, pricom ona ani netusi, ze existujes
ono to moze klapat aj ked je ona spolocenskejsia - je to na dohode, tolerancii, kompromisoch
hm..neviem..skus si najst nespolocensku a zmier sa s tym..ja ako spolocenska by som nespolocenskeho tiez nechcela..
Premenit sa z dlhodobeho hladiska nie je ani mozne...
Na nikoho sa "nepremienaj" a stale bud hlavne sam sebou ..;)