Chcela by som približne za 3-6mes. otehotnieť. Ako sa na tehotenstvo pripraviť? Myslím hlavne po fyzickej stránke, stravovanie, cvičenie.
Príprava na tehotenstvo
ja som si tiez planovala kedy by som mohla otehotniet a trvalo to podstatne dlhsie
naplanovat si ze otehotnies za 3 mesiace to je podla mna dost nerealne, my sme tiez planovali a vôbec som tak neotehotnela
môzes sa na to skusat pripravit ale ver mi ze aj tak pridu situacie ktore ta prekvapia
toto si dnes nenaplanujes ale urcite odporucam uzivat nejake vitaminy, napriklad tieto www.drmax.sk
vitamíny ktore telo potrebuje pre prípravu na tehotenstvo su vcelku dobre obsiahnute v doplnku vyživy www.monsea.sk podla toho co som nastudovala by tam malo byt vsetko
A moja kamoska sa prepchaVALA VITAMINMI, BRALA VSETKO, CHLORELU, CALCIUM, maternu, neviem co este a babatko malo 2 kila
V manzelovej rodine sa rodili velke babatka, vyse 4 kil a nikto v tehu nebral vitaminy, je to mytus. Ja odporucam omega-3, rodia sa nie vacsie, ale inteligentnejsie deti :-)
ahojte babulky:)
myslim ze uzivanie vitaminov v tehotenstve nema vplyv na velkost vasho babatka, ja sama som ziadne vitaminy nebrala ked som cakala mojho prveho drobca a predsa sa narodil velky ako valibuk(4600g, 54cm)
teraz som po MA(zamlknuty potrat) 3 mesiace a snazime sa znova o babo a vitaminky som brala aj pocas tehu a neprestala brat ani po MA takze dufam ze pomozu a pijem aj zensky caj, tak verim ze sa to podari:)