Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samovoľný únik moču

Lika22

Doporučila by som Ti navštiviť urogynekologa, vzhladom na to, že si mladá, dá sa to zvládnuť liečbou, po čase sa to upravi a nebudeš mat ani narušenu psychiku:). Takze sa neboj a navstiv lekara, nie je to ziadna hanba, a tie cviky ti tiez poradi.

tetka

Ivka 1, nie nerodila som, vlastne mam 23 rokov a este studujem. To aloe s brusnicami myslis ako caj alebo ako? Citala som cviky na posilnenie panvoveho svalstva. Niekedy mam pocit, ze problem s mocenim mam vo chvilach, ked vypijem za den viac tekutin (najma naraz). Preto sa bojim vela pit, aj ked je teplo, lebo potom si sebou nie som vobec ista. Myslim, ze tieto obavy mi narusili uz aj psychiku, preto ta neistota. A ak mam pravdu povedat, mala som s tym problem uz cca od 14-15 rokov, pocas skoly.

Ivka 1

Tetka skus uzivat aloe s brusnicami ,ktore je ucinne hlavne na oblast malej panvy /zenske organy,mocove cesty/ a cvic cviky na spevnenie panvoveho dna. Cim skor zacnes, tym lepsie . Uz si rodila ?

tetka

Bohuzial, je to pre mna natolko chulostiva a trapna vec, ze som o tom nikomu nepovedala, nedokazem s tym dojst ani za doktormi. Som este mlada. Vlozky pouzivat nemozem, lebo by si to vsimol min. moj priatel a bala by som sa jeho reakcie. Ako vravim, stava sa mi to len niekedy, to je raz za nejakych par dni, alebo v urcite obdobie, a potom mam opat klud.

farmaceutka1

tetka, nepises, kolko mas rokov. Ale odporucam v kazdom pripade vysetrenie u urologa, alebo urogynekologa, lebo typov inkontinencii je viac a vyvolavajucich pricin tiez moze byt viac. Kup si v lekarni vlozky proti uniku mocu, aby sa ti nestavali nehody.