Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

popalila som sa

Príspevok v téme: popalila som sa
carrie

Mam 28rokov,dve deti a manzela.Stala sa mi velmi neprijemna vec.Asi pred pol rokom sa mi ozval jeden stary priatel.Bolo s nim super,hovorili dme o vsetkom kedze vlastny otec ma opustil brala som ho skor ako otca.Manzel o nom nevedel ani som mu o nom nerozpravala je velmi ziarlivy hned by si myslel same zle veci a podozrieval ma.Ja som bola ale stastna konecne som sa mala komu vyrozpravat,mal na mna stale cas.Inak nikdy sme sa nestretli rozpravali sme sa telefonicky.Byva od nas daleko.Zdoverila som sa mu aj s nasou zlou financnou situaciou ponukol sa ze pomoze najprv som vahala potom som mu dovolila poslat max 20eur na ucet.Poslal mi 150,neskor 300,potom dalsich 100.On si to mohol dovolit mala som to brat ako darcek.Nakoniec si zmyslel ze sa so mnou chce stretnut bez mojho vedomia objednal nejaku vilu niekde v bulharsku.Vtedy som sa zlakla ved som vydata zena.Samozrejme hned som odmietla.A vtedy prislo peklo.Zacal mi vypisovat vyhrazne sms.Ponukla som sa ze mu vsetky peniaze vratim no po splatkach ved nemam z coho naraz len aby mi dal pokoj.Kazdy den ma bombarduje smskamy v ktorych ma uraza ponizuje a vykrikuje kolko toho na mna minul a ci si viem vobec predstavit kolko som ho stala.Ako by to nestacilo pyta trojnasobok toho co mi poslal.Velmi lutuhem den ked som mu dala cislo svojho uctu.Mam z neho strach.Je to riadne psychicke tyranie boli ma zaludok som nervozna a tuhnem pri azdom pipnuti mobilu.Keby som bola vedela ze tie peniaze bude pytat naspat tak mu to cislo neposielam.Vravel ze je to darcek a ja som bola stastna.Az teraz mi doslo ze si ma chcel len kupit citim sa ako stetka ktoru vyplatili vopred a nesplnila svoje sluzby.A teraz pytaju peniaze naspat.Zverila som sa kamaratke ona vravela ze by naspat neposlala ani cent ved ja som peniaze nepytala.A darceky sa nevracaju.Ja to radsej splatim nech da pokoj ale co bude potom??Co ak s tym uz nikdy neprestane?Nedost ze mam nador nad oblickou,ze chudnem,ze nemam peniaze na lieky aj o tom dobre vedel....teraz este aj toto.Som zufala......co mam robit?

0vecka

podla mna si nespravila nic zle. kasli na nanho a ak bude robit aj ine problemy okrem tych sms tak chod na policiu ...

kajjaa

Tel. cislo zmen urcite. Na Tvojom mieste,keby som aj bola vo financnej krize, urobila by som vsetko preto, aby som mu peniaze do haliera vratila. Aby som s nim viac nemala nic spolocne.
A manzelovi by si to asi mala povedat. Co ak by sa to nahodou dozvedel od tvojho znameho? Radsej by to mal pocut od teba.
Drzim palce, aby Ti to vsetko dobre dopadlo.

aknitka

no je to blbé. určtie sa aj ty teraz na celú situáciu pozeráš triezvejšie. človek nikdy nevie kam až zájde keď je v úzkych.
určite mu nič nevracaj. dúfam že si ale nepodpísala žiadnu zmluvu o pôžičke alebo niečo podobné. ak ti penieze naozaj posielal len tak z vlastnej vôle je to jeho vec. nemôže ich od teba vymáhať. a ak si to nepovedala ešte manželovi tak by si tak mala urobiť čo najskôr. možno bude na teba najskôr nahnevaný a bude ti to vyčítať, ale verím že sa vám toto zlé obdobie nakoniec podarí zvládnuť. píšeš že si vážne chorá, tak teraz určite potrebuješ psychickú pohodu a nie trápenie a stresy. želám ti všetko dobré a nech sa vám život vráti do normálu čo najskôr. a nezabudni si zmeniť to telefónne číslo.

kyblicka

Ahoj. Neboj sa, zvladnes to. Na zaciatok si zmen telefonne cislo. Manzelovi si uz o tom povedala? A kamoska ma pravdu, ani ja by som tie peniaze nevratila. Ked vratis, bude pytat stale viac.