Vytok a muzi!!

Príspevok v téme: Vytok a muzi!!
kachnicka

je tu vela tem co sa tyka zenskeho vytoku.....su tu rozne nazory a aatd...
ale mna skor zaujima ako an to reaguju muzi...baba si da odle nohavicky a ted budu biele...abo pojde jej "tam dole"a teraz bude mat nejaku lepkavu,slizku abo mokru ruku...co si ju utre abo co?
to ma zaujima ako to beru chlapi...

dakujem...

diina

tiez take veci absolutne neriesim,keby mu to vadilo,tak sa ozve, alebo so mnou nespava a okrem toho sa poznam a viem,kedy som normalne vlhka a kedy nie som ok

lilyoff

kachna ked mas takto pocity proste ho tam nepustaj...podla mna dievca,ktore je so sebou a so svojim vztahom spokojne neriesi take blbosti "co ked to bude trapne..."ked ta ma rad bude mu to tak jedno... a suhlas s alzbee

alzbee

Tiez sa priklanam k nazoru, ze chlap, ktory je uz vyspely na sexualne radovanky a vie, ako zhruba zenske telo funguje v pohode pochopi, ked nam da do nohaviciek ruku a sme nahodou vlhke (ci uz zo vzrusenia alebo z tych cistiacich procesov:))..a niektori si dokonca aj oblizu prsty:) samozrejme ked ma zena vytok kvoli chorobe, tak ho do nohaviciek ani netreba pustat:)

vevericka4

Je to uplne prirodzene a tak to beru aj chlapi. Nechodia predsa s plastovou babikou, ktora je vsade sterilne cista. Naozaj nie je dovod mat blbe pocity.

hhhh

mas pravdu..
no mne je niekedy trosku trapne, aj ked je to normalne.. alebo aj ked mam intimku..
ach zle to PanBozko vymyslel :o(