Neviem, ako z toho von :((

Príspevok v téme: Neviem, ako z toho von :((
michaella

Asi pred mesiacom som zistila, ze chalan, s ktorym som bola asi 4 mesiace, mi "zabudol" povedat, ze ma uz dlhorocny vztah, aj ked vraj maju uz dlhsi cas problemy. Hned som nas vztah ukoncila. Bohuzial, asi mi na nom zalezi viac, ako som si povodne priznavala, lebo aj po 4 tyzdnoch nanho intenzivne denno-denne myslim. Nemozem jest, spat, sustredit sa na nejaku pracu ... :( Kazdy den bojujem s tym, ze mu znovu zavolam. Mozne je aj to, ze by sa odmietol dalej so mnou stretavat, aby sme si to zbytocne nekomplikovali, alebo by sme zacali spolu odznova. Nechcem byt s nim len ako jeho "milenka". Ak je pravda, ze maju vo vztahu problemy, chcem o neho zabojovat. Ale ma to vyznam???

kajka01

no podla mna 4 mesiace su na take nieco dost dlha doba na to ze on sa pretvaroval pred svojou priatelkou aj pred tebou...nepoviem dva tri tyzdne ze "mozno" mohol byt zmeteny este by nevedel ze co vlastne ale taku dobu?? kasli nanho..ne je uprimny a bohvie co vyklada svojej priatelke..nevidis co je tam a ako sa chova pred nou ...aj ked si sa mozno donho zalubila nestoji ti za to...poloz si otazku ci chces byt s takym clovekom ktory toto robil priatelke...a teda by to mohol robit aj tebe keby si vybral teba skor ci neskor..

winki

nechapem jednu vec....ze si s nim bola 4mesiace a nevsimla si si ze ma propritebe aj babu.
A este nemozu byt tie problemy v jeho vztahu aj kvoli tebe? Ze sa to ta jeho priatelka dozvedela ale vycitila ze sa nieco deje.

MARISA116

MICHAELLA VIES CO ODPOVIEM TI NAROVINU LEBO JA SOM UPRIMNA A KED SOM TO ZAZILA TAK VIEM AKO TI JE,JEDNO TI POVIEM KED SNIM SPAVAS TAK SI ZROBILA CHYBU US RISKUJES CI BUDETE SPOLU NADALEJ ALEBO NIE LEBO CHLAPOM NEMOZES VERIT A STRETAVATE SA US DLHO?A AKO SA STERTAVATE, A KDE SA STRETAVATE A AKO DLHO STE SPOLU ODPIS MI AJ NA TIE OTAZKY A JA TI ODPOVIEM
CO SI MISLIM OK A DRZ SA....

bardotova

michaella, len si uvedom, ze takto sa chovaju len zbabelci. ak mi nefunguje vztah, skoncim ho a potom zacnem dalsi. nie je to ferove.
ak citam knihu, docitam jednu kapitolu a zacnem dalsiu. nepreskakujem z jednej na druhu a neskusam, ktora bude lepsia, vzrusujucejsia.
ak poznas tu jeho "takmer byvalu", co mas viac alebo lepsie ako ona? mozno len to, ze si mladsia a nivnejsia, pretoze sa nechce viazat, mozno nechce mat dieta a ta druha ho mono prave nuti do zenby a otcovstva? poznam takychto muzov, ktori si jednoducho potrebuju uzit a rozpravaju len o sexe (a este o praci :-))
vsetko co ti mozme tu poradit je - bud opatrna a prezierava.

michaella

marisa, dakujem, aj ked som tu necakala podporu, potesila si ma aspon trosku.
aj ked mi to tu mnohi neveria, naozaj nechcem rozbijat fungujuci vztah. ale ak to nefunguje tak ako by malo, chcem vediet, ci o mna vobec stoji ...

ked tak nad tym rozmyslam, pokial je medzi partnermmi harmonicky vztah, nema ani jeden z nich dovod stretavat sa s niekym inym. pokial sa stretava, je to bud preto, ze su tam nejake problemy alebo podvadza preto, lebo ma chut, t.j vztah nefunguje aj tak, ale kvoli charakteru podvadzjuceho a partner/ka mozno ani netusi.
takze v mojom pripade mi vychadzaju 3 moznosti:
1. maju problemy a ak su vazne, mozno mam sancu (toto asi mnohi odsudia :(( )
2. maju problemy, ale chce ich riesit a so mnou sa uz nebude chciet stretnut, vtedy na to zabudnem a idem dalej (toto mi zas asi neuveria :))
3. je to kus ch**a, ktory si chcel len uzit a mozno nie len so mnou - vtedy na to uplne kaslem a to by mala urobit aj jeho terajsia priatelka

uz len zistit, kde je pravda

MARISA116

MICHAELLA-- JA SOM TO ZASSILA NA VLASTNEJ KOZE ALE TEN MOJ BOL ZENATY A MAL SNOU JEDNO DIETA ALE NEVICHADFZALI SI A ONA DALA DITA DO OPATERI SVOJEJ MAME MALI VELA PROBLEMOV ALE ON OMNA STAL JA SOM HO VSELIJAK SKUSALA A US SME SPOLU TRY ROKY A MAME SPOLU AJ BABETKO TI MUSIS VEDIET CO CHCES TIES NIE LEN ON CAWKO A PRAJEM TI ABY TI TO VISLO KED HO MAS V SRDIECKU ...

fuuu

Tak ja som jedna z tých co su na tej druhej strane, moj ex priatel je jeden z tých co rad bali naivne divcence ktorým rozpráva o nefungujucom vztahu a jediný problem je pri tom jeho nevera. Takisto ako aj jeho kamarati, jeden kryje druheho.. Nedávno ked mi volala jedna slecna s tým ze preco tak exa trapim ze on lubi ju ale ze ja sa mu vyhrazam ze si nieco spravim ak ma necha, som sa musela iba zasmiat, ja za ním nebehám neprosim. A ak si myslís ze on je nieco extra tak ti poviem ze nieeje.. poznám jediný vztah v ktorom su si asi verní. Vernost neexistuje

Adusik

no tak za nie až tak :) ... ale tak rob ako myslíš teda ... ale ako hovorí winki .. spravil to raz spraví to znova.... to má pravdu teda ... chce sa iba vyťahovať, že má dve naraz ... tak radšej sa na to celé vykašli ..

winki

moja jeho kamarati budu drzat pri nom to si mozes byt ista. Chlapec sa chcel asi pochvalit aky je velkyyyyy. Mozno to spravil z trucu lebo bol za nieco nasraty na holku....ale pokial sa s nou este doreza nerozisiel tak na tvojom mieste dam od toho ruky prec....lebo tak ako to tu uz bolo napisane spravil raz spravi zas....a neviem ako ty ale ja by som mu nedokazala verit.