co moze vyvolat bolest prs?co asi vsetko to moze byt,antikoncepsiu uz neberem,uz tristvrte roka, mam pred menzesom,ale este nikdy ma z nicoho nic neboleli. baby radte.
BOLEST PRNIKOV
no dobre baby.ked som brala HAK,tak ma strasne bolievali pred menzesom,tak som to aj prestala brat.teraz je to po prvykrat ze len tak,ale ano aj ja mam pocit ze je to pred tym ze mam mat menzes,no dobre teda:))
Ja som kedysi nemavala bolestive prsia a potom prislo obdobie, ked som mavala. Ale uplne ma na dotyk boleli-ked som mala podprdu, bolo zle, ked som ju nemala, bolo este horsie...vyskytovalo sa to pred menzesom, cize som to brala tak, ze je to PMS, ale aj tak som pre istotu sla na gyndu. Poslali ma na sono a tam mi povedali, ze je vsetko v poriadku, ze mi len kolise hladina hormonov. Tak mozno aj u teba zacala kolisat:) a potom som zacala brat HAK a bolesti nastastie presli.
Kazde dievca vie, ze je to PMS-predmenstruacny snydrom :))
asi si tehotna :-DDDDD toto si chcela pocut?
Ja mam tiez pred menzesom prsia o dve cisla vacsie,mam pocit ze mi zachvilku prasknu no hrozne cosi a toto mavam vzdy asi tyzden pred menstrucio.Leker mi povedal ze su naliate vodou vraj to je normalne .