Chcem sa opýtať že ak mám kondylomy, mam v sebe vírus HPV?? Dakujem
Ak mám kondylomy mám HPV??
chcem sa opýtať newie mi niekto pomocť v oblasti genitalii mi višli zcervenané bradavice može to byť hpv?
A aby som nezabudla, tak sa tam dole nehol, pretoze si ich mozes tak roznasat.
Kazdy, kto ma kondylomy by mal navstivit kozneho lekara bez ohladu na hanbu..ale tak je to tvoja vec, no osobne ti odporucam ist k doktorke...take domace recepty su napr. natierat si ich Tea tree olejcekom (da sa kupit v lekarni, v takej hnedej flasticke-to je original www.australian-bodycare.sk) alebo si kup kvet aloe vera, odrezavaj si z neho listy a šťavou z listov si ich potieraj. A taktiez je dobry aj Duofilm, ale pozor! Je strasne agresivny a nema sa pouzivat v okoli konecnika a genitalii, lebo lepta kožu...treba davat pozor, aby sa nedostal na zdravu kožu. treba ich potierat maximalne raz za den alebo kazdy druhy den. A ked je koža uz velmi rozdrazdena je dobre si davat sedavy kupel v repikovom alebo kamilkovom caji. No a treba si podporovat imunitu. Tu RNG o tom pisal
www.zdravie.sk
Ja ti ale odporucam, aby si naozaj sla k tej koznej. Drzim palce.
a čo je také účinné na kondylomy, ako ich mám zničit bez pomoci lekára??
Zialbohu mas a aj ked ti kondylomy zmiznu, stale ho budes mat v sebe. Telu trva niekolko rokov, kym sa ho zbavi (niekedy sa ho nezbavi ani nikdy), preto si treba podporovat imunitu. A treba ratat s tym, ze kondylomy sa ti mozu hocikedy vratit :-( su to proste svine...mozes sa dat zaockovat Silgardom, vdaka ktoremu budes chranena voci novym kondylomam (od niekoho noveho), ale tie stare sa mozu vratit..
myslim ze hej...kondylomy su prejav HPV...