Ak mám kondylomy mám HPV??

alzbee

Kazdy, kto ma kondylomy by mal navstivit kozneho lekara bez ohladu na hanbu..ale tak je to tvoja vec, no osobne ti odporucam ist k doktorke...take domace recepty su napr. natierat si ich Tea tree olejcekom (da sa kupit v lekarni, v takej hnedej flasticke-to je original www.australian-bodycare.sk) alebo si kup kvet aloe vera, odrezavaj si z neho listy a šťavou z listov si ich potieraj. A taktiez je dobry aj Duofilm, ale pozor! Je strasne agresivny a nema sa pouzivat v okoli konecnika a genitalii, lebo lepta kožu...treba davat pozor, aby sa nedostal na zdravu kožu. treba ich potierat maximalne raz za den alebo kazdy druhy den. A ked je koža uz velmi rozdrazdena je dobre si davat sedavy kupel v repikovom alebo kamilkovom caji. No a treba si podporovat imunitu. Tu RNG o tom pisal
www.zdravie.sk
Ja ti ale odporucam, aby si naozaj sla k tej koznej. Drzim palce.

alzbee

Zialbohu mas a aj ked ti kondylomy zmiznu, stale ho budes mat v sebe. Telu trva niekolko rokov, kym sa ho zbavi (niekedy sa ho nezbavi ani nikdy), preto si treba podporovat imunitu. A treba ratat s tym, ze kondylomy sa ti mozu hocikedy vratit :-( su to proste svine...mozes sa dat zaockovat Silgardom, vdaka ktoremu budes chranena voci novym kondylomam (od niekoho noveho), ale tie stare sa mozu vratit..