Vodicak

0vecka

preco sa holka neopyta rovno v autoskole??? sak tej autoskole zlezi na tom aby to prebiehalo hladko aspon to nam vravel ked som robil vodicak ja to su take 4 roky..... tiez nam hovoril napr ze ked prsi tak sa neskusa z konstrukcie vozidla ani sa necuva atd...

mellinda

Lepsie je spytat sa niekoho, kto bol presne v tej autoskole, do ktorej sa chystas. Je to naozaj vsade inde. Ja som bola velmi prekvapena, ked sme sa bavili s kamosmi. Moja skuska mala az styri casti: teoria (test), konstrukcia (technicke otazky-vytiahla som si otazku, naco je spojka :-))), cvicisko (parkovanie, cuvany slalom medzi kuzelami) a nakoniec jazda. Vela ludi mi hovorilo, ze mali len test a jazdu a dost sa cudovali, aku komplikovanu skusku som mala ja.

salala

naozaj to zalezi od policajta, pretoze on ti vravi kam sa ide a co ms robit, napr ja ked som robila skusku , tak som presla par ulic a kruhovy objazd a konec...ziadne cuvanie a nic podobne a ani parkovanie a takisto ano nikto on nas to tak nemal...

dobra vila

VODICAK - uch, to mas naozaj VSADE ine. Velakrat to zavisi aj na policajtovi, ktory pride, ale predpokladam, ze tvoj instruktor ti bude vediet povedat viac, aspon cca, spytaj sa ho.