Ahojte, chodi niekto teraz aktualne do autoskoly?Alebo mal teraz niekto skusky?Zaujima ma z coho sa robia jazdy a ci je to velmi tazke.Myslim jazdy ci su tam kuzle na cvicisku,cuvanie,rozjazd do kopca atd.
Vodicak
preco sa holka neopyta rovno v autoskole??? sak tej autoskole zlezi na tom aby to prebiehalo hladko aspon to nam vravel ked som robil vodicak ja to su take 4 roky..... tiez nam hovoril napr ze ked prsi tak sa neskusa z konstrukcie vozidla ani sa necuva atd...
Lepsie je spytat sa niekoho, kto bol presne v tej autoskole, do ktorej sa chystas. Je to naozaj vsade inde. Ja som bola velmi prekvapena, ked sme sa bavili s kamosmi. Moja skuska mala az styri casti: teoria (test), konstrukcia (technicke otazky-vytiahla som si otazku, naco je spojka :-))), cvicisko (parkovanie, cuvany slalom medzi kuzelami) a nakoniec jazda. Vela ludi mi hovorilo, ze mali len test a jazdu a dost sa cudovali, aku komplikovanu skusku som mala ja.
naozaj to zalezi od policajta, pretoze on ti vravi kam sa ide a co ms robit, napr ja ked som robila skusku , tak som presla par ulic a kruhovy objazd a konec...ziadne cuvanie a nic podobne a ani parkovanie a takisto ano nikto on nas to tak nemal...
VODICAK - uch, to mas naozaj VSADE ine. Velakrat to zavisi aj na policajtovi, ktory pride, ale predpokladam, ze tvoj instruktor ti bude vediet povedat viac, aspon cca, spytaj sa ho.
Mna zaujima skuska nie jazdy.
teba zaujima samotna skusk auz, ci len zatial jazdy? kazda autoskola to ma individualne dost..