Kontaktne sosovky, kto ich nosi pomozte...

zizizi

Ahoj, tak ja som uplne ale uplne najviac spokojna so strankou
sosovky-kontaktne.sk
Ak chces mat este na ne zlavu pouzi

- dílerský kupón: pgl63kdv

sosovka

lally napíš mi prosím stránku kde nájdem tie šošovky..ďakujem..a prosím kolko máš rokov?môžem ich použiť keď mám iba 14 rokov?

kikiss

Uisti sa ci ju mas obratenu na spravnu stranu, dalej skus menit vodu castejsie v mistickach a uisti sa ci si neprekrocila dobu ich nositelknosti :D to jest vše :D PEACE vela stastia...

asterion

nemusia ti dobre sediet na oku, najma ak kupis sosovky s vacsim zakrivenim, moze sa stat, ze v prievane alebo veternom pocasi ti sosovka vypadne.
pri dnesnych makkych sosovkach, ktore su velmi prisposobive sa takmer vsetky robia so zakrivenim 8,6, ktore je univerzalnejsie a vyhovuje aj vyssiemu aj nizsiemu zakriveniu rohovky.

luciaaa77777

chcela by som sa opytat, ze co sa stane, ak budem mat sosovky s vacsim alebo s mensim zakrivenim ako mam oci?

*adka*

Ahojte,
ja pouzivam sosovky 5 rokov. Pouzivam Bausch@Lomb SofLens + vodu Renu MultiPlus a som s nimi spokojna. Napriek tomu sa aj mne obcas stava, ked si naszadzujem sosovky, ze ma stipu az my slzy vyhrknu. Stava sa mi to len obcas a vacsinou vtedy, ked mam suchsie oci :)

lenoccka

mne to vysvetlovala kontaktologicka, som mala na nu milion otazok, tak som sa vselico podozvedala :))) dakovat nemusis :)

elanela

Ahojte aj ja používam šošovky už asi 2roky.?Ja mam 3mesačne Bausch Lomb Optima.Ale chcela by som vyskúšat nejaké iné.Aké používate?