ahojte, prosim poradte mi. posledny menzes som mala 25.5. pravdepodobnost otehotnenia 6.-10.6. to by znamenalo ze som v cca 5.-6.tt.
mala som dva testy pozitivne - teda slabo pozitivne, ciarka slabucka ale bola. po tyzdni som bola na vysetreni kde mi robili dalsi test z mocu a bol negativny. povedali, ze je to mozne lebo moc bol ako voda, vela som pila a hormon mohol byt velmi zriedeny, kedze to bolo cez den nie rano. zacala som pochybovat ci som vobec tehotna...
posledne 3 dni mam dost krce v podbursku ako pred menzesom, alebo este viac... dnes rano som zacala krvacat, najskor take hnede spinenie a potom uplne riedka cervena krv. neviem co si mam mysliet. na gyndu som objednan az na pondelok tak vobec neviem ci som bola tehotna ???
DVA slabo pozitivne testy, jeden negativny, teraz menzes. bojim sa ci to moze byt spontanny potrat alebo som sa len skoro tesila. prosim poradte mi.
Krvacanie, bud nie som tehotna alebo som potratila?
anna.bebe - to si robíš prdel, však?
Pardon, opravujem, mali sme nechraneny sex.
Ahojte, my sme s partnerom mali nechraneny test, odvtedy asi 2 mesiace mavam strasne bolesti brucha, najprv celeho, potom v podbrusku aj ma bolelo tam dole okolo otvoru aj vnutri, Predpokladali sme ze som tehotna no test spravime az o mesiac pretoze momentalne mam menzes ktory mi meskal cca 3 tyzdne, tiez najprv bol taky do hneda, mierny, potom sa spustila hrozne tmava husta krv v ktorej ked som sa prebalovala som si vsimla take nieco ako blana alebo kus koze, vyzeralo to tak ale bolo to do tvaru malej fazule, neviem co to mohlo byt no hrozne ma bolelo brucho, teraz mi uz pomaly menzes konci no stale neviem co to mohlo byt, nechcem sa strachovat ani nic len som zvedava ci by ste nahodou niektora nevedeli.
nljhnj;k
Nechcem byť zlá, ale nezdá sa mi, aby utekala na pohotovosť len preto, aby jej odobrali krv na zistenie, alebo vylúčenie tehotenstva.
Sú ženy, ktoré majú "menzes" aj 3 mesiace a sú tehotné.
Všetko má svoj čas, určite jej stačí isť k lekarovi v pondelok a predtým by som ešte urobila test z prvého (ranajšieho) moču.
Držím palce.
honeydew, s takýmito problémami nehľaď na to, či si alebo nie si objednaná ku gynekológovi, choď čo najskôr a keď už tvoj gynekológ neordinuje, tak na pohotovosť. Tam by ti mali zobrať krv na hladinu betaHCG, to je tehotenský hormón, ktorý sa vlastne testuje aj domácim tehotenským testom, len je to presnejšie. Ani údaj z moču nie je taký jasný ako z krvi!! Ak bude tento výsledok pozitívny, je to dobré znamenie pre tehotenstvo. (Aj keď je pravdou, že hladinu tehotenského hormónu treba s odstupom času sledovať, či vzrastá ako má.) Potom by ťa mali odoslať na gynekologický ultrazvuk, pozrieť maternicu a vajíčkovody, či je všetko v poriadku, či je tam tehotenstvo alebo nie. Je to len veľmi kusý popis, ale asi by si to mala absolvovať čo najskôr, nech sa presvedčíš, že je s tebou všetko ok. Držím palčeky, aby to dopadlo dobre:).