SOM ESTE PANNA???

Príspevok v téme: SOM ESTE PANNA???
žýá

dnes rano som prstovala-po prvy krat,predtym som masturbovala len cez klitoris.potom som nazrela do kalendara a zistila som,ze asi dnes alebo zajtra mam dostat menstruaciu.neskor som sla na zachod a mala som na nohavickach trochu krvi-ale menzes to asi nie je,lebo tej krvi je malo a nemam bolesti v podbrusku,zato citim bolest v posve ked sa naprikald postavim alebo si idem sadnut.

asi uz nie som panna,ze???

tinka009

hahha musim sa zasmiat...aj ja som sa palcovala ked som este nemala priatela je to ako normalna vec ved to robila kazzda...ale mozem ti odprisahat ze si este panna...a velmy dobre si rozmysli s kim o tuto zavaznu vec prides...abyx si neskor nelutovala ako jA....:((

Kika:)

To že sa sama vyprstuješ, neznamená, že už niesi panna, totálna kravina, ved panenská blana sa ti može natrhnút aj pri športe, alebo tak .Pannou prestávaš byť bezpodmnienečne až po pohlavkom styku...

žýá

takze ak som to spravne pochopila-inak som si to aj myslela,len som si to chcela overit

som panna v tom zmysle,ze vo mne este nebol
ziaden penis,ale panensku blanu uz nemam...a myslite,ze ju uz uplne nemam alebo som si ju len trochu poskodila???