no čawte prosim nemohli by ste mi tu dať link alebo niečo ako vyzera rovna chrbtica?pretože ja chodim tak divne zohnuty a dosť ma to štve predstavte si chlapca o ma ako keby vypulenu riť a hlauv niekde v predu skušal som sa vyrovnať ale zase to vyzera tiež divne pretože hlavu mam i tak v predu :( neaka rada ako vyrovnať?aj postoj chodzu a všetko proste
Kriva chrbtica
zdravim mam 15 rokov a mam dost krivu chrpticu. Velmi mi to nevadilo ale minule som bol na kupalisku a vsimol som si jak sa na mna ludia nenapadne pozeraly, a dost mi to vadilo. Skusal som chodit narovnany ale to nefunguje.Chcem mat chrbticu rovnu kym je este cas lebo vo vysom veku je to vraj velmy taske ba aj nemozne. Chcem vas poziadat o radu - co by som mal a nemal robit, ci bi som mal cvicit alebo spat na tvrdom matraci (neviem) budem vdacny za kazdu radu vdaka.
Ja som teraz začal chodiť na masáže(kedže mám krivú chrbticu)+akupunktúra, ale také poriadne, že som tam aj 4 hodiny.
ahojte uz viac ako tyzden mi boly hlava kazdy vecer najcastejsie v zadu... doktor mi potvrdil nasledne toho lebo sme havarovali a boli sme na preventivke tak mi doktor povedal ze mam krivu chrbticu a mam chodit na rehab. nemoze to byt od tej chrbtici bolest hlavy a oci ? prosim poradte mi lebo si myslim ze umriem....
ahojte, ja mam tiez krivu chrbticu, vsimla som si to tak, ze pravu stranu som zatazovala viac, ako lavu..potvrdil to aj ortoped:((Pred mesiacom som si vsak kupila jednu uzasnu obuv. Vola sa MBT a uz na zaciatku som citila ako sa mi zlepsuje drzanie tela. Misolon, mozem ti to len odporucit, aspon to vyskusaj v obchode, v blave uz maju predajnu!!
ahoj, bol si už u lekára? ak nie tak chod, nech ťa pošle za ortopédom, on by ti mal pomôcť. A neodkladaj to, pretože ti to tak potom môže aj ostať a budeš mať problémy. A na tomto linku máš článok a aj obrázok chrbtice a skús si dať do googlu chrbticu a daj obrázky, tam tiež nejaké budú.
www.khouri.sk