Môj problém spocíva v tom, ze odchadzam zo zamestnani kvoli druhým ludom... najskor som pracovala v jednej firme - spolu to bolo 1rok a 9 mesiacov... z toho som posledne tri mesiace bola v inej pozicií - takze aj iny kolektív... odisla som kvoli hnusnemu spravanie - t.j. podkopavanie, ohovaranie, vysmechy, podje.kavanie - ale tu bol plat celkom ok...odisla som do dalsej prace - tam som vydrzala 2,5 mesiaca - odisla som kvoli mizernym peniazom a hlavne ludom ake bolo ich chovanie... a ako mi kazdy valal svoju robotu.... teraz, pracujem tu uz 4 mesiace.. vsetko bolo ok zo zaciatku, az teraz.. opat mi druhi hadzu svoju robotu, blbe poznamky... zabudla som napisat, ze vlastne moje posledne zamestnaia su na pozicii asistentka.. jasne, je tu aj "problem" vo mne.. a som si toho vedoma... t.j. napr. tichsia, neohovaram, nevysmievam sa, nechlastam.. a cigaretu si dam ked som fakt s nervami v koncoch... mam len 22 rokov a uz sa citim sama sebe trapne, ze stale len menim pracu.. ja naozaj chcem pracu kde su hlavne slusny!! ludia, neohovaraju.. mam len strednu skolu - chemicku informatiku...
trosku blba otazka... ale nevedeli by ste mi niekto pomoct najst miesto... naucim sa cokolvek... anglicky hovorim aktivne, PC - vse vyborne... peniaze nie su az tak rozhodujuca vec, ako ten kolektiv a asistentku moc robit uz nechcem... bratislava....
dakujem moc za pomoc, prip. podporu..