Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka...mam uz 8 den

Príspevok v téme: 90 dnovka...mam uz 8 den
loveandhate

ahojte začala som s 90 dnovkou....mám už 8 den neschudla som zatial ani kilo...:(( a dnes mám škrobový den dala som si ryžku s hráškom a zelenonou...ale potom som neodolala a dala som si kusok chleba s maslom a džemom...včera som robila džem a strašne mi to prišlo na chuť?a včera som zjedla napolitánku a 2 cukkríky......su to velké prehrešky??

mám s tým seknúť alebo pokračovať potrebujem dať dole 5 kilov za aký čas by sa mi to mohlo podariť?

queen.emka21

brenika. mas uplnu pravdu.......
ved neexistuje ziadna dieta ktoru nemusis drzat cely zivot, aby si sa nevratila na povodnu vahu.
ked raz dieta, tak je to na cely zivot :-(((
preto nedrzim hladovky a neobmedzujem sa uplne, lebo by to vazne k nicomu neviedlo

brenika

je mi ľúto, že musím sklamať, ale...spravila som 90 dňovú diétu za 3 mesiace 18 kíl, začala som pri 72 kg. prvý mesiac 8 kíl...to bolo pred dvoma rokmi,po pol roku som pribrala znova a neprežierala som sa...ak ste náchylné bacuľky, tak to tak aj zostane, zbytočne sa týrať... pekný deň

queen.emka21

no ja som po nejakych 8 dnoch mala dole asi kilo......
a po pravde ked mam chut na nieco tak si trosku dam. chleba s dzemom to teda nie je ale jeden cukrik, alebo nejaky kusocek sladkeho.
keby som si nedala, na dalsi den by som zozrala celu cokoladu a bolo by po diete. chlebiku sa snaz vyhnut a ked napolitanku tak polku, maximalne jednu.....a nevzdavaj to, nie kazdy chudne hned......

Samuela

Amanda78, nerob si tu reklamu! Moja kamaratka bola na takom vasom "programe", schudla 7 kíl, ale bola hrozne slaba a zacali jej vypadávať vlasy. Takže si to nechaj...

Samuela

Hlavne neprestávaj. Chápem, že sa potrebuješ podeliť, lebo s tým žiješ a nedá sa na to nemyslieť. Moja kolegyňa schudla prvé kilo až po troch týždňoch, a potom sa jej to rozbehlo. Takže sa nedaj znechutiť... Pekný dník:)

zabakwak

boze mi je uz z vas zle kedysi tu bola jedna tema 90 dnova dieta a ta nam vystacila a za kazdu trapotinu uz zakladate nove temy...

tak k tejto debilnej teme len tolko bud chces chudnut a nezeres alebo zer a nechudni... ci su to velke prehresky? ANO SU! si myslis ze budeas mat lepsiu naladu ked ti napiseme je to super ze papas aj ine ze to nevadi? ale moja mila toto nieje dieta spamataj sa kludne si sa mohla spytat v tych dalsich 90dnovych temach....