Podprsenka alebo ?

Príspevok v téme: Podprsenka alebo ?
lanco 2

Ja som chlapec no mám pár kíl navyse ako ale nic extra mam 185 cm 90kg lenže všetko čo priberiem mi ide do hrudníka jedna spolužiačka mi poradila aby som sa skúsil zmerat podla tabulky no a vyšlo 85B ako tak som skusil niakú tú podprsenku a je to celkom ok ale nemate tip na niakú menej nápadnú nieje to gynekomastia s tou podprsenkou vysla namna aj doktorka no tak ak možte tak niaka holka poradte aku? nemam sajnu no ta čo mam tak tu vidno pod všetkým poradte .

DJ HiDe

Preco chcete vsetky problemy riesit najtrapnejsimi metodami? Co tak zacat posilnovat komplexne cele telo, no zamerat sa hlavne na hrud? Uvidis ten vysledok v priebehu roka! Podla mna je to urcite lepsim riesenim, ako dat si na seba podprsenku ako dusevne naruseny.

**

teraz som si prečítala viacero tém a príspevkou na túto tému, veru ti nezávidím, musíš skúšať a skúšať po lekároch, inú možnosť nemáš, držím palce

zds

navstiv enokrinologa a daj si vysetrit hladinu hormonov - estrogenu, progesteronu (zenske pohl. hormony) a testostoronu (muzsky hormon)
v oblasti prs a bokov sa u zien ukladaju tukove vankusiky najma kvoli hladine estrogenu oproti muzom.

karoliina

Mam pocit, ze ti moc nevadi,ze si chalan a nosis podprsenku. neda sa to riesti inak? operacia alebo tak? neviem, ako by som reagovala, kedy som videla chalana v podprde. ale ak teda chces, tak si kup nejaku sportovu