prosím vás, nemáte nejaké osvedčené rady na privolanie menštruacie? teda okrem horuceho kupelu, či pitia červeného vína,....mi akosi meškajú moje dni,v posledných dnoch som mala dost stresy a onedlho ideme s priatelom na dovolenku,tak že či mi reku neviete poradiť. Dakujem
Privolanie menštruácie
Ahojte, mam 17 a dnes je 13.7. A 19.7. Ideme na dovolenku. Menzes mi meska uz 8 dní a pred troma dňami som bola u gyn. Dali mi injekciu a nič. Len som mala zo zaciatlu velke bolesti nohy a miesta kde mi to pichli. Vino a kupel nepomáha. Naozaj vas prosim o radu lebo v takomto stave nikam nepôjdem a uz som v ublnom zúfalstve. Prosím o radu. Co vam pomohlo??
Dobry den mam 17 r a chcem sa vas...mam chlapca s ktorym raz za cas spavam..ide o ti ze mi meskaju kramy 3 dni co sa u mna velmi cazto nestava a namiesto toho mam vytok ..nemam ziadne bolesti ako pred kazdou menstruaciou...mala som tento mesiac sex ale bol chraneny (kondom)...dakujem za rady..krasny den prajem
Collie/ to sa stava ze v zaciatkom byva menstruacia nepravidelna, kludne moze meskat aj par mesiacov. Ak chces mat istotu kde je problem chod ku gyn. ale aj tak ta odbavia z predpisanim antikoncepcie koli cyklu myslim co je podla mna zbytocne v tomto pripade. Ja som dostala napr svoju prvu menstruaciu 1.6. 1996 :) druhu som dostala az v novembri, tretiu v decembri a potom az vo februari zas, a celkovo prve dva roky som potom dostavala v rozpati 28-45 dni. Po 2 rokoch sa to same upravilo na pravidelnych 31 dni.
Ahojte,chcem vám podariť mne menštruácia meškala 7 dní no odporučili mi si kúpiť alchemilkový čaj. Aj som si ho kúpila vypila som ho poobede a večer a ráno sa zobudím a dostala som. Naozaj to pomáha skuste ;)
Ja som prvú MS dostala tento rok v máji a druhá mala prijsť 1.júna. Keď meškala pár dní brala som to s rezervou ale už je júl a stále nič. Sex som nemala, ale rodičom to povedať nechcem lebo mi ma už hnali k lekarom. Zišla by sa fakt účinna rada
že nevystriekal, máš slovník ako sedlaňa z krčmy....fuj
trubecka: kramy ti mozu meskat kludne aj z toho stresu. Ak si bola chora a brala nejake lieky, tak aj tie mozu byt pricinou... Btw. skus pouzivat kalendar na www.zienky.com tam pri zadani svojich dni v grafe uvidis ako sa menstruacny cyklus "lisi" od normalneho ocakavaneho cyklu..
HELP!!!!! Meskaju mi kramy 5 dni :( na isto vieme aj s chalanom ze sa do mna nevystriekal (mam stresy, pretoze ma otec v auguste zmlatil a vyhodil z somu ... od vtedy sa taham s nim po sudoch a este mi davaju zabrat aj v skole ...) moze to byt ze mi meskaju zo stresu alebo som tehotna ??? Prosim odpovedzte mi ...
trubisko, sprav si tehotensky test. Ked si decko nemozes dovolit, tak nesukaj!
HELP!!!!! Meskaju mi kramy 5 dni :( na isto vieme aj s chalanom ze sa do mna nevystriekal (mam stresy, pretoze ma otec v auguste zmlatil a vyhodil z somu ... od vtedy sa taham s nim po sudoch a este mi davaju zabrat aj v skole ...) moze to byt ze mi meskaju zo stresu alebo som tehotna ??? Prosim odpovedzte mi ...