Dobrý den,obraciam sa na vás s radou a prosím o pomoc.Mám 9 ročného syna a nedá sa mu stiahnut predkožka na žaludi,vie mi niekto poradit,ako mu možem pomoct?vraj je nejaké bylinka a kupanie v nej pomože.Nechcem mu to robit nasilu,velmi pri tom place...dakujem.
stahnutie predkožky u 9 ročného
no a čo @ ani nie že gramatika ale ten slovosled...
a inak, nemôžem pomôcť, lebo som nič z toho nerozumela.. :D tak papa
Veľa šťastia a ahojte.
Dovidenia :D
Pa.
PApa.
Ahoj.
boože, to sa ako zle číta... hrozná gramatika..
ahoj te , moj sin mal 6r ked somuto stihl to preto lebo som sa nemohl pozerat na to ze lekari mu to stiahli uz 3 krat a furt sa to zrastlo , tak som sa dohodla zmuzom ze muto uroby on a to tak ze vo sprhe sa sprhoval zo sinom ,pocula som ako sa otom snim rospraval ,a potom som pocula plac a to mu vo sprhe stiahol na prvi krat bolelo ho to asi 1 tizden, to som mu to ja kzdi vecer poriadne stiahl aj ked plakal a uz ma 8r a ma to poriatku ...
katushka, si sama sranda, pipika do stamprlika :-))) si ma rozosmiala :-)
ja som citala ze ta mast/Diprosone/ sa u nas v pohode da zohnat. je to na lekarsky predpis, ale vraj aj v niektorych lekarnach ti ju daju aj bez predpisu. ak ti ju nebudu chciet dat bez predpisu, tak chod k obvodnemu alebo koznej a popros ich aby ti to prepisali. tou mastou sa lieci tento problem vo vyspelych krajinach..to len u nas by najradsej lekari hned vsetko rezali:(( kokosovy olej skus v nejakej predajni zdravej vyzivy...ja som si ho kupila cez net...zozenies ho skoro v kazdom internetovom obchode so zdravou vyzivou alebo bio obchode. ja som sa o tento problem zacala tiez zaujimat, lebo moj priatel to ma tiez...
Dakujem za názory,viem,ze sme to zanedbali a preto hladam pomoc.ten repikový kupel mozem aj kazdý den?
ja mam 3 bratov (18, 16, 9) a moja mam to riesila vzdy tak,ze asi od jedneho roka to mácala v repiku...NIKDY S TYM NEMALI PROBLEMY...a robila to tak, ze uvarila repik dala do stamprlika alebo poharika mensieho (vtedy to stacilo:D) a dala im drzat si ten stamplik a v nom mali namoceny penis...ono je to podla mna velmi dobre..kedze naozaj vzdy ohladom toho boli uplne ok..teda zatial:)
sharon stone, a preco ste to neriesili skor? mne vravela detska lekarka, ze by sa to malo zvladnut do cca 4. roka, potom to ide s coraz vacsimi tazkostami.
skus mu natriet koniec penisu obycajnym detskym olejom, ale to sa ti zase bude smykat a nepodari sa ti pretiahnut predkozka.
ja by som sa urcite poradila s detskou lekarkou, podla mojho nazoru to vyriesi uz len urolog.
h.h., ak poznas anatomiu muzskeho pohlavneho udu, tak vies, ze pod predkozkou sa ukladaju zvysky mocu, zalud preto treba umyvat a zabranit tak mnohym infekciam.
a co by sa stalo keby sa nestahovala predkozka vobec, zarastlo by to? a od kolkych rokov vlastne? ja by som chcela mat synceka,ale tohto sa obavam a vlastne nic o tom dokopy neviem.