AHOJ prosim pomozte mi poznate.... mam kamaratku ktora ma rada chlapca maju spolu vztah ale:jeho mama a jej otec su z rodiny vlastne bratrnec a sesternica cize su vzdialena rodina je to neaka vada????ona ma s otho depku lebo ich rodisia za to odcudzuju ale oni sa miluju maju ppekny vztah a su velmi pekny par ale stale su tam neake vycitky pomozte mi ja by som je chcela veeelmi pomoct ma strach s toho ze ak budu mat niekedy deti tak ci nebudu postihnute a ci nahodou to nie je brane ako incest
INCEST?! poradte posiiiiim!
Toto incest nie je, uz aj keby oni sami boli bratranec a sesternica tak nebudu mat postihnute deti. Nieto ked iba ich rodicia su a tym padom oni dvaja su si pokrvne este vzdialenejsi...
Pre tych rodicov je to mozno len prvy sok, to ich po case snad prejde. A ak nie, nech sa nevzdavaju ti dvaja, nech za svoj vztah bojuju a potom si aj rodicia uvedomia, ze ak k nim budu takito, tak ich uz nemusia nikdy uvidiet...
Incest to nie je urcite :)
jaaanaa a nie si náhodou tou kamarátkou ty??? lebo mi to tak pripada...
karioll:nie nevypisuje tu deko ktore sa nudi ale clovek ktory chce pomoct ja mam 25 a ta kamaratka ma 24 takze myslim ze su obaja dost dospely na to aby vedli co robia a vlastne od vtedy uz ubehly dva mesiace ti ludia uz su spolu skoro dva roky a stale su stastny cize s toho vypliva rodina nerodina maju sa radi a tym to haslo uz planuju spolu aj dieta...vsetko je uz ok takze dakujem vsetkym a zatial pa....
tico
to je ten problem,ze clovek sa uprimne snazi pomoct a pri tom to moze vypisovat nejake decko co sa doma nudi cez prazdniny
sandy21
ved ja som nevypocital tie percenta,len sa mi to zda velmi divne a nechutne a zvratene
Aj tak spolu nesplodia dieťa... tak načo toľko vzrušenia ? :D. Koľko má rokov autorka tejto témy, 16 ?
Kariol, nestras, vsak 0,39% naozaj nie je vela. to sa moze stat aj v inych pripadoch. moj byvaly priatel ma otca Taliana a mamu Rusku a aj tak zdedil po otcovi iste ochorenie, takze ani vzdialenost celej Europy tomu nezabranila.
neviem ako je to zakona..z genetickeho hladiska maju 0,39% sancu, zeby ich dieta malo nejaku alelu zdedenu(identicku) povodom..co je sice malo, ale nahoda je blbec..na druhej strane kazdy jedinec nosi v sebe cca 159 aliel pre rozne ochorenia a kazdy nosi inu kombinaciu a zalezi aj na nahode, ci si najdete partnera s nejakou rovnakou akou mate vy..