Baby prosím vás, používala tu niektorá obidva tieto make-upy ? Ktorý je lepší ? Dakujem
Dermacol Aknecolor alebo Dermacol Acnecover?
jov aknecolor to nieje make-up ma sa davam na vyrazky, ale ja mam aj ten dermacol a je super, perfektne kryje.
Ja by som sa chcela opýtať na ten Acnecover že či je tam aj bledý odtieň.Som dosť bledá a mám skúsenosť že niektoré make-upy mi robia žltú masku.Ďakujem
nemas zaco:D
no ja sa teda najprv opýtam aj v lekárni a potom zájdem do tej 101 :-) ďakujem baby
neviem ti presne povedat, ale tak okolo tych 6 €
acnecover tak 5 az 6€,ale neviem ci zozenies v lekarni,maju ho napr.v 101 drogerii
a ten acnecover koľko asi tak stojí ? Asi to záleží podľa lekárne však ?
aknecolor dobre kryje,ale inak ti dobru sluzbu neurobi,dost upchava pori a velmi vysusuje
acnocover je ok ale je zas menej kryci,ale dermacol (v zlatej tube) cover-ten je extremne kryci a lepsi nez aknecolor,tak ti odporucam pouzivat acnecover na celu tvar a cover len ako korektor-lokalne
kajulik, ja uz dlhe roky pouzivam Acnecover a som s nim maximalne spokojna. treba si uvedomit, ze Aknecolor sa nesmie pouzivat dlhodobo, privelmi vysusuje a tiez sa ma pouzivat len na konkretne postihnute casti, takze urcite ho nepouzivaj na celu tvar, dobre kryje, takze ho pouzi len ako korektor.