Takze mam 2mesiace co je 8 tyzdnov,realne sa da schudnut 8kg,co by som bola welmi rada,odchazdam idem prec od rodiny kde budem len s priatelom,ktory taktiez cvici budeme spolu chdoit behat,moj plany je nasledowny:
-kazdy druhy den 30min beh
-kazdy druhy den 3krat po 10min svihadlo
-kazdy den brusaky/aspon 100/
-sem tam si zacvicit celu zostavu cvikov na ruky,zadok,brucho,nohy
A jedalnicek:
-nechcem ziadnu dietu drzat,hlawne wela ovocia,zeleniny,kazdy druhy den si dam aj kopcek zmrzliny,alebo fit tycinku aby som sa potom neprejedla
Za leto sprawim zo seba noweho cloweka
no jo, hlavne nech je strava pravidelna... ja si teraz po dlhom dlhom case davam 1-2 dni ocistne (ovocie a tekutiny) a potom opat nabehnem na pravidelny rezim. mam 78,5 kg pri vyske 1,78 m a chcem ist na tych 75 kg (zatial to postaci, potom nizsie a nizsie... tak akurat aby som mala vahu - velke ciele nedavam, pokial ten maly nesplnim).
Musíš si uvedomiť, že základom chudnutia je strava, šport je len výborný doplnok. Kým nemáš vyriešený jedálniček veľké úspechy nečakaj, samozrejme diétu držať nemusíš, ale ten jedálniček musí byť o.k., ale o ňom v príspevku nepíšeš, no a ak chceš chudnúť tak zmrzlina tam rozhodne nepatrí, sem tam dajme tomu, ale určite nie každý druhý deň.
ja som pod tym kopcekom zmrzliny pochopila nejaku sladkost alebo nieco na co bude mat chut aby potom za dva dni nezjedla dvojnasobok....myslim ze tak to bolo myslene:) drzim palce aj ja som cele leto prec v Uk a snazim sa papat zdravo:) aj ked obcas nieco sladke nesmie chybat:)
...... jej gramatika je ok...
tak potom bude chyba asi v tvojej gramatike. Ludia!! to nemozete aspon raz normalne reagovat? neviete ine len kritizovat? a potom sa divite, ze sem ludia neprispievaju... treba sa zamysliet nad tym, ako svoj nazor vyjdrite... kazdy ho ma iny, ale da sa to napisat aj inac...
pekny den:-)
bibba: pokial si si nevsimla, tak ja som jej vobec nenapisala, ze je vadna..ja jej drzim palce, nech jej to chudnutie vyjde. Len som vyjadrila nazor, ze podla mna je to s tou zmrzlinou prehnane..ved asi zato sem napisala svoj jedalnicek, aby sa ludia k tomu vyjadrili.
boze holka ma dobry plan myslim ze sa to da dodrzat... a co tu je*ete s tou zmrzlinou... sak to je to iste jak dajaka sladkost boze len ona napisala zmrzlinu... kasli na nich a nech tu pisu ludia k veci
Za leto sprawim zo seba noweho cloweka...a to ako, ? vies nowy clovek z teba nebude tym, ze si das 30 kop.zmrzliny:D, hm, zamysli sa..
alzbee, podla mna si skor ty wadna. 30 kopcekow za cele leto neni wela
tak co sa tyka tej zmrzliny, u mna to nie je problem, ja zjem niekedy aj 5-10 kopcekov za den, ci je leto, ci je zima :o)) zboznujem zmrzlinu hehe. mam 23, takze som ich urcite pojedla veeelmi vela :o))
a ako plan je to dobry, zatial v hlave, len dokedy ti to vydrzi :o)