Viete mám taký problém, keď sa pozriem na internet alebo tak, všetky tie ženy majú také vagíny že im vidno vnútorné pysky aspon trošku, ale mne ich nevidno vobec, jednoducho mám vonkajšie pysky väčšie a v poslednom čase sa za to začínam až hanbiť... Vadí Vám to? A chcela by som sa spýtať aj žien, že či sú so svojimi vagínami spokoné. Môj bývalý mi povedal, že menej žien také má, ale že jemu sa to páči... Neviem no. Ďakujem za všetky odpovede.
Pysky
Milá cicka-micka, nechápem na čo sa s tým vôbec zapodievaš, zober si, že je to aj tak vec, ktorú neovplyvníš (vynechajme plastiku). Teraz keby ti povedia všetci, že si kvôli tomu vadná, alebo že to je príšerné, tak to niečo na veci zmení? Akurát by si sa potom hanbila za seba a tvoj sexuálny život by bol obmedzený pretože by si sa kvôli tomu nedokázala uvolniť, tak mi povedz na čo sa tým vôbec trápiš. Pozri, nikde nie sú nejaká ´normy´, ktoré hovoria o tom ako by mali ženské pysky vyzerať, tak isto ani ako by mal presne vyzerať mužsky penis, tak sa tým netráp. :) Je zbytočné trápiť sa pre niečo čo neovplyvníš...
to je zaujímavé. ja som normálny chlap, žiadne velké pysky nemám väčšie ako malé a vôbec sa za to nehanbím
Niekedy si hovorim, ked citam taketo prispevky, ze keby sa tieto damy s takymito pseudoproblemikmi narodili v Afrike, asbi by ich problem pyskov netrapil vobec. Tam je totiz zvykom urobit zenam nasilnu obriezku...
To uz by ich nemalo co trapit.
-------------------
Si uvedomte, ako vam je vlastne dobre... ;-)
keby je len toto problem kazdeho cloveka, aky super zivot by sme mali...jaj zeby si sa zamyslala nad niecim dolezitejsim
Tak Vám teda veľmi ďakujem, ja som sa len nidkde dopočula, že si to ženy dávaju robiť nejakou plastikou a bola som z toho trochu mimo.. No... Ja viem, že je to hluposť, ale trápilo ma to a potrebovala som sa na to proste niekde popýtať. Naozaj vrelá vďaka.
Boze, kedy niektori ludia pochopia, ze na Zemi je nas temer 7miliard a kazdy clovek vyzera inak? ci ide o prsia, penis, vaginu, zadok...
Ja som s mojou vaginou spokojna, co sa tyka vzhladu a tiez mi vonkajsie pysky kryju vnutorne. V zivote ma ani len nenapadlo, ze by to bola nejaka "chyba".
do kelu preco riesis taku somarinu?? mas kvoli tomu zdravotne tazkosti? alebo ta snad kvoli tomu nejaky chlap vysmial? NIE! tak bud rada ze si zdrava a tes sa zo zivota!
Ale co sa stazujes ? Ako Ti povedal priatel, je to pekne...
Ved preto sa tomu hovori aj vonakajsie pysky, ze maju byt vonku... Niekedy vnutorne prerastu von. Ale oboje neni ziaden problem...