Ahojte! Mam taky problem... Tento vikend sa chystame s priatelom a jeho kamaratmi na festival a nasledne na to na chatu. Tesila som sa, lebo konecne bude mat dovolenku a budeme dlhsie spolu, nielen cez vikend.
Lenze teraz zacal vymyslat, ze neviem ci je dobry napad aby som na tu chatu isla, ze tam nebudu baby a asi sa budem nudit. Je pravda, ze ked sme tam boli naposledy, bola tam aj jedna kamaratka.
Mne vsak nerobi problem zabavit sa aj s chalanmi.
Neviem co mam robit, ci ist alebo nie... Na jednej strane ma mozno pravdu, ked budu po veceroch len hrat karty, netusim co budem robit. Po pol roku ma vsak konecne dlhsie volno a stve ma ze by sme ho potom nestravili spolu... :/
Spolocna chata... ist ci neist?
micca pre kazdy pripad si vezmi mp3 a ked ti nebude s nimi dobre povedz ze ti je zle ale ze nech sa bavia dalej alebo ze si unavena chod si lahnut a vychutnaj si aspon tu hudbu ked uz nic ine :)
a este k tomu ze s frajerkou sa citi obmedzeny a zavola ju len zo slusnosti...my sme boli stale vsade spolu a pripadalo by nam divne keby jeden z nas isiel na chatu a druhy nie
Micaa
chod ked si sa tak tesila.V najhorsom pripade sa zavries na izbe alebo sa niekam vytratis.V kazdom pripade drzim palce,nech vam to vyjde.Daj potom vediet ako bolo.Tak pekny vykend.
darika mozno mas pravdu, uvidime... V kazdom pripade niesom typ co by sa oduval alebo mal problemy bavit sa aj s ostatnymi. Mozno este koncom leta zorganizuju podobnu akciu, takze ked to teraz nevyjde, viackrat tam za tychto okolnosti nepojdem.
Teraz sa ale hrozne tesim, konecne mam po skuskach a mozem sa zresetovat.
podla toho, ako sa bude chovat frajerka. pre mna to bolo uplne prirodzene ze idem,pretoze vsade sme chodili s tou partiou chalanov. takze to boli aj moji kamosi. treba sa teda bavit v partii a nie len s frajerom, neotravovat ho stale, nech sa bavi aj on sam, a najst si aj vlastnu zabavu
Ja by som nesla.Chlap-chalan s partiou na chate a s frajerkou sa citi obmedzeny.Aj ked ju zavola je to zo slusnosti,ale ja by som ich nechala samich.Keby tam mali byt ine baby,isla by som,ale takto sa on moze rozlozit chudak na 2 polky,aby si uzil aj kamaratov,aj frajerka sa neoduvala.Moj nazor.
no presne :) no a co ze tam budu len chalani.. a zalezi aj aki chalani, ak su to pohodovi ludia, urcite bude sranda
Tak prijemnu zabavu prajem :)) keby si nesla, tak by si sa len doma zozierala, ze mohla si byt s nim...a takto-sice sa mozno budes trosku nudit, ale aspon budes s nim:)) tak si to uzite..
dakujem za rady baby... uz sme sa rozhodli, pojdem :)
suhlasim s alzbee, tiez nemam problem ked su sami chalani