Stále sama :-(

Príspevok v téme: Stále sama :-(
alone:-(

Nechápem to. Všetky baby v mojom veku majú alebo mali chalana. Len ja som sama. Nechcem vôbec sex ani nič podobné, ja chcem len lásku. Mám 15 rokov, za chvíľu 16 a ešte nikdy som nemala chalana. Neviem prečo, pretože som spoločenská a myslím že mám aj zmysel pre humor. Neviem čím to je že chalanov nezaujímam. Síce nie som nejak extra pekná, ale nie som ani škaredá. Neviem čo mám robiť, pretože by som chcela už mať chalana. Navyše mi to príde ešte viac ľúto, pretože veľmi som ľúbila jedného chlapca a on to ignoroval a zosmiešňoval ma. Neviem čo mám robiť, ale ja už nechcem byť stále sama:-( Tak čo mám robiť?

alzbee

Aj moj kamarat sa dal dokopy s mojou kamaratkou, ked mali 16 a su spolu uz 4roky:)) nevravim, ze take vztahy nikdy nevydrzia, oni su zrejme ti, ktori si naozaj sadli, ale ja ti odporucam, ze v tvojom veku nejaku velku lasku nehladaj...kolko som ja mala takych dvojtyzdnovych, mesacnych vztahov, vzdy som to myslela vazne :-P no nakoniec aj tak nic z toho :)) ale aspon som spoznavala chalanov...prajem ti, aby sa ti nejaky zaplietol do cesty:)) ale v kazdom pripade nebud smutna, keby to nevyslo..drzim palce:)

lill

Tak ja som s tym mojim zacala chodit ked som mala 15 a sme spolu uz tri roky. A tiez to prislo tak necakane, spoznali sme sa cez net. Predtym to boli len take detske lasky. Ale vies, ked mam byt urpimna, bola by som rada keby sme sa spoznali az neskor, dajme to na vyske. Lebo myslim to s tym vztahom vazne, nie len preto aby som s niekym chodila a citim, ze v tych 15 som sa taky vztah vobec nebola pripravena...cize si myslim, ze sa nemas kde ponahlat.

rony26

presne ako pise alzbee, "ked to budes najmenej cakat"...mne sa to stalo pred rokom,z nicoho nic...bolo to prekrasne a nikdy na to nezabudnem...nebolo to len nejake letne poblaznenie, ale mal som skor pocit, ze sa nasli dvaja ludia, ktorym to bolo predurcene...a dobre viem co hladas,cloveka ktoremu by na tebe zalezalo, ktory by chcel s tebou travit kazdu volnu sekundu, takeho co by ta lubil a stal by zato, aby si ho mohla bez obav lubit aj ty...ta moja "love story" bohuzial po pol roku skoncila a tak som si mal moznost zazit (resp. stale zazivam)aj odvratenu tvar lasky, nuz ale zevraj aj o tom je zivot...tebe vsak zelam nech ti to vyjde a nech sa ti podari najst spriaznenu dusu

micaa

ja som zacala s niekym chodit v 18... takze viem ake to je. Tiez som prezila nejedno sklamanie ked moja laska nebola opatovana. Nicoho sa neboj, raz sa objavi...

alzbee

A tak nehlada zrejme dozivotnu lasku:)) ale kazdy v tom veku tuzi s niekym "chodit"...mala by spoznavat, ake typy chalanov jej vyhovuju...neboj sa alone:-(...pride nejaky chalan vtedy, ked to budes najmenej cakat:) alebo nemas teraz nejakeho noveho, co sa ti paci? ze by si mu dala najavo svoje sympatie:)